17. 4. 2020 | Martina Kramerová

Kališníci opět pomáhají! Klikuj, dřepuj a podpoř dobročinnou výzvu jako Stadion

Republikou začala kolovat nová dobročinná výzva, do které se zapojují obyčejní lidé i známé osobnosti. Do dřepovací a klikovací challenge se rozhodli přispět i kališníci, aby tak pomohli dobré věci. Stačí dohromady udělat milion kliků a milion dřepů. Co je cílem? Vybrat rovný milion korun. Partneři projektu totiž po zdolání dané mety přispějí na léčbu nemocného Oliverka.

1 000 000! Tolik kliků a dřepů je potřeba udělat pro dobrou věc. V Čechách totiž odstartovala nová výzva, která má za cíl nejen rozhýbat lidi, ale především pomáhat.

Co je úkolem a cílem? Zapojit se mohou muži i ženy. Muži dělají kliky, ženy dřepy. Všechny výkony se sčítají a míří k rovnému milionu. Tato meta musí u obou kategorií padnout do jednoho měsíce. Partneři akce pak věnují finance na léčbu nemocného Oliverka.

Do nové challenge už se zapojila nejedna známá osobnost, například fotbalista Antonín Barák, biatlonistka Eva Kristejn Puskarčíková nebo bývalý desetibojař Roman Šebrle.

Pozadu nezůstali ani hráči Stadionu, do výzvy se pustili třeba Patrik Marcel a Vojtěch Kropáček. Dominik Sklenář výzvu plní společně s kamarádem ze Slavie Milanem Antošem. Pokud jde o dobrou věc, hokejová rivalita jde totiž stranou. Přidal se rovněž vedoucí 5. třídy Daniel Pobl.

Do výzvy se můžete zapojit i vy. Stačí si pročíst pravidla a zaregistrovat se ZDE, kde se dozvíte i všechny podrobnosti. Pak už zbývá jediné. Klikovat nebo dřepovat a zapisovat své výkony do tabulky. Nezapomeňte také pořídit dokumentaci a video nám buď poslat SEM, nebo dát fotku nebo video na své stories na instagramu s označením @hcstadion a ukázat, že jste v tom s námi a chcete pomoct dobré věci. Přesně jako kališníci a další sportovci.