30. 4. 2024 | Klub

Změny v realizačním týmu, v Litoměřicích končí oba trenéři

Stadion před následující sezonou hlásí obměnu realizačního týmu. Na litoměřické lavičce končí hlavní trenér Miroslav Přerost i jeho asistent František Ptáček, který působil i v roli kondičního kouče. Pod Radobýlem nebude pokračovat ani kustod Martin Kučera.

Po dvou sezonách, z nichž ta poslední byla nejúspěšnější v historii klubu, v Litoměřicích končí hlavní trenér Miroslav Přerost. Ve svém prvním ročníku v roli hlavního kouče dovedl kališníky do čtvrtfinále play-off, ve druhé sezoně dokonce těsně před brány finále. Jeho cesta nyní pod Radobýlem končí.

Jan Fišera, předseda klubu

„Míra Přerost u nás působil na různých pozicích spoustu let, patří mu velké poděkování za to, kolik zkušeností nám všem předal. Je to veliký odborník a účast v semifinále byla vrcholem naší spolupráce. Přeji mu hodně štěstí.“

Nejde o jedinou změnu na lavičce Severočechů. S klubem se po roce spolupráce loučí také František Ptáček, jenž zastával roli asistenta trenéra a kondičního kouče. Legendární sparťanský obránce přišel do Stadionu před rokem, začal letní přípravou a právě i díky fyzické připravenosti kališníci došli až do semifinále. Nyní se rozhodl pro jinou nabídku.

Jan Fišera, Předseda klubu

„Franta Ptáček u nás nakonec zvládl pouze jednu sezonu a dal přednost jiné nabídce. Nezbývá, než mu poděkovat za odvedenou práci v úspěšné sezoně a popřát mu hodně úspěchů v jeho budoucí kariéře.“

Poslední změnou na lavičce Litoměřic je odchod jednoho z kustodů Martina Kučery.

O nových trenérech bude klub informovat v následujících dnech. Složení nového realizačního týmu se řeší a bude známé na začátku letní přípravy, který je stanoven na 6. května.

Děkujeme všem za odvedené služby a přejeme hodně úspěchů v dalších působištích.