2. 4. 2024 | Klub

Přijďte se rozloučit s nejúspěšnějším týmem v historii klubu! Stadion pořádá autogramiádu

Kališníci v sobotu posledním semifinálovým duelem a konečným třetím místem ukončili sezonu 2023/24, která byla pro klub historicky nejúspěšnější. Hráči A týmu včetně realizačního týmu by rádi poděkovali všem fanouškům, proto se klub rozhodl uspořádat autogramiádu. Ta proběhne v pátek 5. dubna od 17:00 na ochozu Kalich Areny (vchod z ul. Švermova). Pro děti budou připraveny soutěže i malování na obličej, otevřený bude také fanshop.

Stadion se v základní části umístil na čtvrtém místě a přímo postoupil do čtvrtfinále play-off Chance ligy, ve kterém v pěti zápasech udolal Třebíč a poprvé v historii klubu prošel do semifinále. V něm kališníci narazili na zlínské Berany, se kterými odehráli velmi vyrovnanou sérii, kterou rozhodlo až sedmé utkání. V něm Stadion soupeři podlehl a v soutěžním ročníku 2023/24 se umístil na celkovém třetím místě, což je nejlepší výsledek v klubové historii.

Velký podíl na důležitém klubovém milníku mají i fanoušci, kteří hokejisty podporovali nejen v Litoměřicích, ale i při venkovních utkáních. Hráči společně s realizačním týmem by se s nimi rádi pořádně rozloučili, a proto se klub rozhodl uspořádat autogramiádu. Ta proběhne na ochozu Kalich Areny (vchod z ul. Švermova) v pátek 5. dubna od 17 hodin.

A tým Stadionu včetně realizačního týmu rád fanouškům rozdá podpisy a rozloučí se s nimi a velmi úspěšnou sezonou. Pro děti budou připravené různé soutěže a malování na obličej. Otevřený bude také fanshop, ve kterém si návštěvníci mohou zakoupit mimo jiné speciální puky a oblíbené sběratelské kartičky.

Přijďte společně s námi ukončit sezonu, těšíme se na Vás!