9. 7. 2024 | Kateřina Kubatková

Stadion se v přípravě utká se třemi extraligisty, přibyla Mladá Boleslav

Stadion už za necelý měsíc odstartuje sérii přípravných utkání, z nichž první na domácím ledě proběhne 8. srpna proti pražské Spartě. V původním plánu se Litoměřice měly utkat z extraligových týmů ještě dvakrát s Kladnem. Duel na půdě Rytířů ale neproběhne, místo něj kališníci vyrazí do Mladé Boleslavi.

Původně měli kališníci 13. srpna odehrát přípravný duel v Kladně. Nakonec v tento den ale vyrazí do Mladé Boleslavi, kde od 17:00 narazí na tamní tým. Mladá Boleslav je tedy třetím extraligovým týmem, se kterým se Litoměřice v rámci přípravy na novou sezonu střetnou.

Vstupenky na všechny přípravné duely budou k dispozici v online předprodeji cca týden před konáním zápasu. Cena vstupenky je 100 Kč, držitelé permanentek a děti do 140 cm mají vstup zdarma. Stále si můžete zakoupit permanentku na sezonu 2024/25 a zajistit si své místo na tribuně na všechny utkání přípravy, Maxa ligy i play-off. Fanoušci, kteří si zakoupili permanentku a kromě digitální verze chtějí i plastovou kartičku, si budou moct permanentku vyzvednout na pokladně Kalich Areny. O přesném termínu budou informováni emailem.