14. 3. 2024 | Redakce

Boj o extraligu! Devítka se porve o nejvyšší soutěž

Po úspěšném postupu juniorky a dorostu ze základní části se skvělým výsledkem blýskla také devítka. Třetí nejstarší mládežnická kategorie Stadionu ovládla základní část a v nadstavbě se porve o účast v extralize.

Deváťáci v základní části nebodovali pouze pětkrát a dokráčeli si pro první místo v tabulce, ve které měli o tři body více než druhé Ústí nad Labem. Právě Slovan bude jedním ze tří soupeřů, se kterými se deváťáci utkají v nadstavbě.

Jakub Janoušek, hlavní trenér 9. třídy

„Tým si postupem do nadstavby vybojoval šanci něco dokázat. Tato část sezóny bude však velmi rychlá - jedná se pouze o 6 utkání, které rozhodnou o možném postupu do nejvyšší soutěže. Zásadním úkolem pro nás je, abychom navzdory vítězství v základní části, zůstali pokorní a týmovými výkony se postavili výzvám, které nás v budoucích třech týdnech čekají.“

V nadstavbě čekají na kališníky tři soupeři - Slovan Ústí nad Labem, LEV Slaný a Mostečtí Lvi. Stadion s každým soupeřem odehraje jedno domácí a jedno venkovní utkání. Vítěz nadstavby postoupí do Extraligy 9. tříd. Rozpis zápasů naleznete zde. Psaný komentář ze všech utkání můžete sledovat na webu Onlajny.com.