4. 3. 2024 | Klub

Čtvrtfinále je za dveřmi! Jak je to se vstupenkami a permanentkami?

Stadion se po základní části umístil na čtvrtém místě a zajistil si přímý postup do čtvrtfinále play-off, ve kterém se utká s Třebíčí. Jaká jsou pravidla pro zápasy čtvrtfinále, kdy a kde se bude hrát a jaké jsou ceny vstupenek? Všechny důležité informace ohledně nadcházejícího čtvrtfinále se dozvíte v tomto článku.

Pravidla pro čtvrtfinále

Čtvrtfinále play-off se hraje na tři vítězná utkání. Po úvodních dvou zápasech následuje dvoudenní volno. Poté minimálně ještě jedno utkání na ledě soupeře. Oproti základní části dochází ke změně v případě nerozhodného skóre po základní hrací době, kdy v prvních čtyřech utkáních následuje patnáctiminutová přestávka a dvacetiminutové prodloužení 5 na 5. V případě, že ani v něm se ani jeden z týmů neprosadí, rozhodnou samostatné nájezdy. V případném pátém utkání série po dvacetiminutovém prodloužení následuje znovu patnáctiminutová přestávka a po ní další prodloužení. Prodloužení pokračují do doby, než bude rozhodnuto o vítězi.

Informace ke vstupenkám

Vstupenky na zápasy play-off můžete zakoupit v online předprodeji, který odstartuje 4. března ve 12:00 nebo na pokladně (ul. Švermova) ve čtvrtek 7. března od 17 h do 19 h. V předprodeji vás jeden lístek vyjde na 120 Kč, tedy stejně jako v základní části. Za tuto zvýhodněnou cenu můžete vstupenky koupit do páteční půlnoci (tj. do 8. března 23:59). Při pozdějším online nákupu a hodinu před startem utkání na pokladně zaplatíte 150 Kč. Držitelé permanentek mají vstup na utkání play-off v ceně permanentky.

Kdy a kde se bude hrát?

Díky tomu, že se kališníci po základní části umístili na čtvrtém místě, což je druhý nejlepší výsledek v historii klubu, začnou čtvrtfinálovou sérii na domácí půdě. První dvě utkání proběhnou v Kalich Areně v sobotu 9. března a v neděli 10. března, oba zápasy odstartují v 17 h. Třetí zápas se odehraje na ledě Třebíče, a to ve středu 13. března od 17:30. Případné čtvrté utkání proběhne o den později na stejném místě a znovu v 17:30. Pokud bude po čtyřech zápasech stav série 2:2, bude se o postupujícím týmu rozhodovat v Kalich Areně, v sobotu 16. března od 17 h.