4. 9. 2014 | Klub

Hokejový magazín na SPORT 5 se vrací

Exkluzivní Hokejový magazín z prostředí I. hokejové ligy a mládežnických soutěží je zpět. Bude pravidelný a zmapuje celou sezonu 2014/15. Každý týden se fanoušci nejrychlejší kolektivní hry na světě, dočkají sestřihů z těch nejzajímavějších utkání druhé nejvyšší tuzemské soutěže. Chybět nebudou ani zajímavosti ze zákulisí. Pořadem bude provázet olympijský vítěz a čtyřnásobný mistr světa Martin Procházka.

Televizní kanál SPORT 5 ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje připravil pořad, na který čekali všichni fanoušci českého hokeje! Hokejový magazín nabídne unikátní pohled na druhou nejvyšší soutěž! Každé pondělí vám přineseme ty nejzajímavější příběhy a momenty, které se odehrály v I. lize! Těšit se můžete také na exkluzívní rozhovory s hvězdami hokejové minulosti i současnosti! Chybět nebudou ani originální reportáže o mládeži a hokejových akademiích! Vydejte se s námi mezi tuzemské mantinely!

Hokejový magazín – od 8. září každé pondělí na SPORT 5!

V prvním díle představíme hrací systém I. ligy i mužstva, která budou bojovat o postup do Extraligy. Věnovat se budeme i Rytířům Kladno, kteří budou poprvé pod majitelem hvězdným Jaromír Jágrem nastupovat v druhé nejvyšší soutěži a budou se chtít vrátit mezi elitu. Představíme vám také největší hvězdy I. ligy, mezi které jistě bude patřit Petr Tenkrát. Zjistíme také, jaké změny se udály v juniorské Extralize. Třešničkou pak bude trénink z pohledu třebíčského brankáře. První díl začíná v pondělí 8. září v 18:10!

Televizní kanál SPORT 5 zahájil vysílání 2. srpna 2008 a zaměřuje se na široké spektrum sportovních odvětví. Pro diváky je dostupný v síti pozemního digitálního vysílaní Multiplex 3 z vysílačů Praha - Mahlerovy sady a Cukrák pro Prahu a Střední Čechy. Kódovaně přes satelit pak v rámci programového balíčku Skylink a UPC, informace o zařazení programu SPORT 5 do programových balíčků kabelových operátorů poskytnou sami operátoři. SPORT 5 je také součástí programové nabídky služby Topfun.