5. 12. 2012 | Martin Krása

Vedení klubu se setkalo s členy fanklubu

Po odehrané polovině soutěže se opět setkali fanoušci se zástupci klubu. Nosným tématem setkání byly zejména poslední výsledky a také činnost fanklubu. Za klub se setkání zúčastnil Petr Přikryl, trenéři Milan Vrzal a Daniel Tvrzník a vedoucí mužstva Jan Fišera.

V úterní podvečer se do Kalich Arény na setkání se zástupci klubu dostavilo deset fanoušků. Na jejich četné dotazy ohledně hry mužstva trpělivě odpovídali oba trenéři. Dotazů padalo dost, všechny zajímalo, proč se momentálně klubu nedaří, kde je toho příčina. Daniel Tvrzník i Milan Vrzal vysvětlili, jak to vidí ze své pozice. Jako například zranění klíčových hráčů Jaroslava Haška a Petra Šinágla. Svůj díl má i určitá nezkušenost mladých hráčů, což rozhodně není kritika. Každý hráč potřebuje získat jistotu a těžko lze předpokládat, že mladý hráč bude tahounem týmu. Padaly samožřejmě i dotazy na spolupráci se Spartou. Na dotaz, zda Sparta nějakým způsobem tlačí na klub v umístění hráčů, odpověděl Milan Vrzal jednoznačně. Sparta nemá na umístění hráčů vliv, sice se předpokládalo, že v týmu bude působit zhruba pět hráčů a brankář, jenže situace se vyvinula tak, že volných hráčů ze Sparty je více a byl by nesmysl po nich nesáhnout. Proto se v klubu objevili hráči jako třeba Sacha Treille, Miroslav Forman, Dominik Simon a další. Který trenér by takové hráče odmítl?

Dalším bodem setkání bylo seznámení s nabídkou fanshopu a možnostmi spolupráce na utváření nových kolekcí. Nebo případně vytvoření speciální nabídky pro fanklub ve spolupráci se zástupci fanshopu. Možné návrhy budou předány prostřednictvím fanklubu. V současné době lze nakoupit věci z nabídky ve fanshopu při domácích utkáních v Kalich Areně a v prodejně Sport Tvrzník či případně prostřednictvím e-shopu. Pro členy je připraven slevový program. Závěrem bylo dohodnuto další setkání po další odehrané čtvrtině soutěže.