13. 9. 2024 | Klub

Maxa liga startuje, jak vypadá soupiska Stadionu?

Brzy odstartuje nový ročník Maxa ligy, do kterého samozřejmě znovu nastoupí i kališníci. Jaká je ale finální soupiska Stadionu pro sezonu 2024/25?

Litoměřičtí trenéři Jaroslav Nedvěd s Danielem Tvrzníkem mají k dispozici celkem 3 brankáře, 10 obránců a 20 útočníků. Na soupisce se nachází junioři především z partnerské Sparty, nechybí ani hokejisté, kteří mají pod Radobýl vyřízené střídavé starty.

Soupiska Stadion pro sezonu 2024/25

Brankáři: Tomáš Volevecký, Martin Michajlov, Vojtěch Nečas.

Obránci: Jakub Černohorský, Jiří Jebavý, Karel Klikorka, Jakub Tůma, Tomáš Tomek, Dominik Pavlák, Jan Štibingr, Nino Tomov, Tomáš Žižka a Dušan Žovinec.

Útočníci: Albert Bareš, Jan Bernovský, Kale Costa, Jan Eberle, Andrej Fábry, Petr Hauser (střídavé starty), Ondřej Hrabík, Tomáš Chlubna (střídavé starty), Šimon Jelínek, Josef Koláček (střídavé starty), Pavel Kordule, Jan Krupička, Filip Kuťák, Lukáš Pajer, Lukáš Plos, Jiří Pospíšil, Riku Sihvonen, Petr Ton, Michal Vitouch, Jakub Žmola.

Kapitánem kališníků zůstává Jiří Jebavý. Jeho asistenty jsou Filip Kuťák a Dušan Žovinec.

Realizační tým Stadionu

Hlavní trenér: Jaroslav Nedvěd
Asistent trenéra: Daniel Tvrzník
Video trenér: Jakub Janoušek
Trenér brankářů: Vratislav Vajner
Kondiční trenér: Tomáš Svoboda
Vedoucí mužstva: Vratislav Vajner
Kustodi: Marcel Krejsa a Jiří Vozár
Fyzioterapeutka: Marie Šťastná

Kališníci zahájí sezonu domácím utkáním se Sokolovem, které se odehraje v sobotu 14. září od 17 hodin. Vstupenky můžete zakoupit online, nebo hodinu před začátkem zápasu na pokladně Kalich Areny.