16. 9. 2024 | Klub

Pojď hrát hokej za Stadion! Kalich Arena na náborové akci přivítá 26. září malé nadšence

Náborová akce "Pojď hrát hokej za Stadion" je znovu za dveřmi. Budoucí nadšené hokejisty a hokejistky přivítáme v Kalich Areně ve čtvrtek 26. září od 16 hodin. Akce je určená pro děti od 4 do 8 let a jejich rodiče. Výstroj vám po domluvě ZDARMA zapůjčíme, tak neváhejte a přijďte si vyzkoušet lední hokej!

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou.

Pokud nedisponujete žádnou výstrojí, nevadí. Můžete se obrátit na p. Boříka (e-mail: m.borik@hclitomerice.cz) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Počet věcí na zapůjčení je limitovaný, proto prosíme o včasnou rezervaci předem.

Pokud víte, že na náborovou akci dorazíte, zaregistrujte se dopředu ZDE.

Pojď hrát hokej za Stadion je sportovní akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím.

Pro děti je připraven zábavný program na ledě i v tělocvičně, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Zároveň zjistí, že vůbec nejde o drahý sport.

Tréninky jsou každý čtvrtek od 16:15 do 17:15 a možné je i zapůjčení výstroje zdarma. Pro zlepšení dovedností na ledě pak můžou malí hokejisté absolvovat víkendové kurzy bruslení, které jsou zpoplatněné částkou 50 Kč.

Čtvrteční nábor pořádají Městská sportovní zařízení a zúčastní se ho i vybraní hráči A týmu a profesionální trenéři, kteří dětem vše ukážou a se vším jim pomohou. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy!

Na Pojď hrát hokej za Stadion bude navíc navazovat od 28. 9. od 8:00 tradiční kurz bruslení.