19. 8. 2024 | Klub

Stadion snižuje vstupné, na duel s Chomutovem za polovic

V reakci na předčasně ukončený duel s Kladnem a zhoršený divácký zážitek se Stadion rozhodl snížit cenu vstupného na přípravný duel s chomutovskými Piráty. Fanoušci se do Kalich Areny v úterý 20. srpna dostanou jen za 50 Kč, vstupenky budou v prodeji online nebo hodinu před utkáním na pokladně.

Kališníky při domácích zápasech trápí od začátku přípravy mlha, kvůli které byl zápas s Kladnem předčasně ukončen. Jak řekl předseda klubu Jan Fišera, problémy s chlazením stále přetrvávají.Technologie na odvlhčení haly stále není funkční, ovšem předpověď počasí na úterý je docela příznivá, což se samozřejmě může změnit v průběhu dne. Doufám, že se vyhneme dalším komplikacím a během dalších týdnů dojde k opravě zařízení," věří v co nejrychlejší změnu k lepšímu předseda klubu.

V současné době tento nedostatek narušuje nejen tréninky a zápasy "A" týmu, ale také dětí a mládeže. Věc řešíme s provozovatelem a majitelem Kalich Areny, nyní máme konečně příslib rychlejšího vyřešení. U "A" týmu je celý problém nejvíce viditelný, protože na utkání přijde vysoké množství diváků, a to v kombinaci s počasím a nefunkční technologií způsobuje větší problémy. Nicméně věřím, že do doby opravy zařízení budeme schopni utkání odehrát i s fanoušky."

Jan Fišera, předseda klubu

„Kvůli výše uvedeným faktorům jsme se ale rozhodli ponížit na utkání s Chomutovem vstupné, o dalších zápasech pak budeme informovat. Děkuji všem návštěvníkům za pochopení, bohužel klub toto neumí nikterak ovlivnit a může pouze komunikovat s majitelem a provozovatelem ohledně nápravy.“

Cena vstupného na přípravné utkání s Chomutovem je snížena na částku 50 Kč. Vstupenky jsou k dispozici v online předprodeji, zakoupit je můžete i hodinu před začátkem utkání na pokladně Kalich Areny. Permanentkáři mají všechna přípravná utkání v ceně.