2. 8. 2024 | Klub

Předprodej vstupenek na utkání se Spartou odstartoval! Lístky rychle mizí

Předprodej vstupenek na přípravné utkání s pražskou Spartou odstartoval. Stadion nově prodává vstupenky na konkrétní sedadlo, pokud si tedy chcete zajistit ten nejlepší výhled, s nákupem lístků neotálejte. Permanentkáři mají vstup na všechna přípravná utkání zdarma.

V pondělí 29. července kališníci odstartovali poslední fázi přípravy. Vyjeli na ledovou plochu Kalich Areny, kde už v druhém srpnovém týdnu odehrají první ze série přípravných utkání. Ve čtvrtek 8. srpna zavítá do Litoměřic pražská Sparta. Úvodní vhazování proběhne v 17:30 a vstupenky na toto utkání si můžete zakoupit už nyní v online předprodeji. Na pokladně Kalich Areny bude možné koupit vstupenky hodinu před začátkem utkání.

Počínaje přípravnými zápasy se všechny vstupenky prodávají na konkrétní místa, proto s nákupem příliš neotálejte, lístky rychle mizí. Předprodej vstupenek na Spartu odstartoval nejprve pro odběratele kališnického newsletteru a stejně tak tomu bude i na utkání s Kladnem, proto doporučujeme se k odběru přihlásit.

Ceny vstupenek na přípravná utkání

Permanentkáři: ZDARMA
ZTP/P: ZDARMA (po předložení průkazu)
Děti do 140 cm: ZDARMA (bez nároku na sedadlo)
Ostatní: 100 Kč

Upozorňujeme fanoušky, kteří přijdou s dětmi do 140 cm, že jejich ratolesti mají vstup zdarma, ale nemají rezervovanou konkrétní sedačku. Pokud tedy chcete konkrétní místa pro vaše děti, musíte i pro ně zakoupit vstupenku. Ke vstupu na stadion využijte všechny vchody, permanentkáři mohou též využít všechny vstupy.

Autobusy na přípravná utkání nejezdí, informace o dopravě a možnostech parkování budeme v následujících dnech sdílet na webu a sociálních sítích.