5. 6. 2024 | Klub

Stadion v přípravě změří síly se Spartou i Kladnem. Nechybí ani ˝nováček˝ z Chomutova

Hráči A týmu pilně trénují na soutěžní ročník 2024/25, před kterým je ale ještě čeká série přípravných utkání. Tu odstartují 6. srpna zápasem na ledě v Poděbradech, kde se utkají s Kolínem. Změří ale síly i s extraligovou Spartou nebo kladenskými Rytíři.

Fanoušci Stadionu už mohou pomalu ale jistě vyhlížet začátek série přípravných zápasů. Kališníci ji sice odstartují na venkovním ledě proti Kolínu, poté je ale v Kalich Areně čeká duel s pražskou Spartou, se kterou změří síly 8. srpna. Dalším extraligovým soupeřem bude v přípravných utkáních Kladno, s nímž Litoměřice odehrají dva souboje ve třech dnech.

Pro fanoušky jistě bude velmi zajímavý i souboj s chomutovskými Piráty, kteří v minulé sezoně ovládli 2. ligu a vracejí se zpět do druhé nejvyšší hokejové soutěže. Tradičním kališnickým soupeřem je v rámci předsezonní části i Sokolov, se kterým Stadion rovněž absolvuje dva zápasy. Poslední generálkou na start soutěžního ročníku 2024/25 bude utkání v Kalich Areně proti Vrchlab, které je na programu 5. září.

Vstupenky na přípravná utkání budete moci zakoupit online nebo hodinu před začátkem zápasu na pokladně Kalich Areny. O začátku prodeje vstupenek budeme informovat později.

Cena vstupenky na všechna přípravná utkání je stejně jako v loňském roce 100 Kč. Permanentkáři mají všechny zápasy v ceně, děti do 140 cm mají vstup zdarma.

Program přípravných utkání