17. 3. 2024 | Klub

Stadion je v semifinále! Kde a za kolik koupíte vstupenky?

Stadion v rozhodujícím čtvrtfinále porazil Třebíč 4:1 a poprvé v historii postoupil do semifinále play-off Chance ligy, ve kterém se utká se Zlínem. Jaká jsou pravidla pro zápasy semifinále, kdy a kde se bude hrát a jaké jsou ceny vstupenek? Všechny důležité informace ohledně nadcházejícího semifinále se dozvíte v tomto článku.

Pravidla pro semifinále

Semifinále play-off se hraje na čtyři vítězná utkání. Po úvodních dvou zápasech následuje dvoudenní volno. Poté dvě utkání na ledě soupeře. Oproti základní části dochází ke změně v případě nerozhodného skóre po základní hrací době, kdy v prvních čtyřech utkáních následuje patnáctiminutová přestávka a dvacetiminutové prodloužení 5 na 5. V případě, že ani v něm se ani jeden z týmů neprosadí, rozhodnou samostatné nájezdy. V případném pátém, šestém a sedmém utkání série po dvacetiminutovém prodloužení následuje znovu patnáctiminutová přestávka a po ní další prodloužení. Prodloužení pokračují do doby, než bude rozhodnuto o vítězi.

Informace ke vstupenkám

Vstupenky na zápasy semifinále play-off můžete zakoupit v online předprodeji, který už odstartoval. Předprodej na pokladně probíhat nebude. V předprodeji vás jeden lístek vyjde na 150 Kč. Za tuto zvýhodněnou cenu můžete vstupenky koupit do pondělní půlnoci (tj. do 18. března 23:59). Při pozdějším online nákupu a hodinu před startem utkání na pokladně zaplatíte 180 Kč. Držitelé permanentek mají vstup na utkání play-off v ceně permanentky. Upozorňujeme fanoušky hostí, že mají pro sebe vyhrazený sektor a z jiných míst mohou být pořadatelskou službou vykázáni.

Kdy a kde se bude hrát?

Díky tomu, že se kališníci po základní části umístili lépe než Zlín, začnou semifinálovou sérii na domácí půdě. První dvě utkání proběhnou v Kalich Areně v úterý 19. března a ve středu 20. března, oba zápasy odstartují v 17:30. Třetí a čtvrté utkání se odehraje na ledě Zlína, a to v sobotu 23. března a v neděli 24. března. Oba tyto zápasy startují v 17:30. Případné 5. utkání se odehraje v Kalich Areně v úterý 26. března od 17:30. 6. zápas by byl na programu ve Zlíně ve čtvrtek 28. března. Pokud po šesti zápasech nebude jasno, kdo postoupí do finále, rozhodne se v Litoměřicích v sobotu 30. března od 17:00.