9. 1. 2024 | Klub

Týden hokeje v Kalich Areně! Stadion pořádá ve čtvrtek 18. ledna náborovou akci

Přijďte si vyzkoušet jaké to je hrát hokej! Litoměřice v rámci celorepublikové akce Týden hokeje pořádají náborovou akci, kde si všechny děti mohou vyzkoušet hokej. Vůbec nezáleží na tom, jestli umí bruslit, nebo ne a vše je zcela zdarma. Akce proběhne ve čtvrtek 18. ledna od 16 hodin v Kalich Areně.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou.

Pokud nedisponujete žádnou výstrojí, nevadí. Můžete se obrátit na p. Boříka (e-mail: m.borik@hclitomerice.cz) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení zdarma přímo na místě. Počet věcí na zapůjčení je limitovaný, proto prosíme o včasnou rezervaci předem.

Hráči do sedmi let neplatí vůbec nic. Možné je i zapůjčení výstroje.“

Týden hokeje je sportovní akcí pro děti ve věku 4 - 8 let a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím.

Na nábor se registrujte zde.

Pro děti je připraven zábavný program na ledě i v tělocvičně, rodiče zde získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Zároveň zjistí, že vůbec nejde o drahý sport.

Tréninky jsou dvakrát týdně a pro hokejisty jsou v prvním roce zcela zdarma a možné je i zapůjčení výstroje. Pro zlepšení dovedností na ledě pak můžou malí hokejisté absolvovat víkendové kurzy bruslení, které jsou zpoplatněné částkou 50 Kč.

Čtvrtečního náboru se zúčastní i vybraní hráči A týmu a profesionální trenéři, kteří dětem vše ukážou a se vším jim pomohou. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy!