2. 6. 2023 | Martina Kramerová

Nejatraktivnější příprava? Stadion se utká s týmy ze tří soutěží

Stadion čeká v průběhu srpna stejně jako každý rok série přípravných utkání, která odstartuje 8. srpna. Kališníci mají tentokrát na programu osm zápasů a zahrají si s řadou zajímavých soupeřů. Hned dvakrát změří síly se svými konkurenty z Chance ligy - Slavií a Sokolovem. Dvakrát se utkají také s extraligovým Kladnem. Jednou změří síly s partnerskou Spartou a jednou se střetnou s německým Landshutem.

Suchá příprava na novou sezonu je v plném proudu a po jejím konci a dovolené kališníky čeká příprava na ledě. V rámci závěrečné tréninkové fáze Stadion čeká tradiční série přátelských utkání s různorodými soupeři.

Tentokrát se Litoměřičtí utkají se Slavií, Sokolovem, Kladnem, Spartou a Landshutem. Přípravné zápasy načne duel s partnerskou Spartou, který je na programu 8. srpna na domácím ledě. O dva dny později Stadion přivítá v Kalich Areně ještě Sokolov. 15. srpna kališníci hrají na Kladně a 17. pod Radobýl dorazí Slavia.

25. srpna budou mít svěřenci trenéra Přerosta možnost poměřit síly s německým Landshutem a fanoušci si zápas užijí opět v Kalich Areně. Čtyři dny poté se naopak Litoměřičtí představí venku - v Edenu proti Slavii. Na začátku září je čeká utkání na půdě Sokolova. Generálku pak Stadion zažije 7. září doma proti kladenským Rytířům.

Všechna domácí utkání začínají v 17:30, pouze duel s Landshutem v 18:00.

I na přípravná utkání platí nové permanentky, pokud je ještě nemáte, určitě si je přijďte koupit. Předprodej odstartoval už 29. května a držitelé permanentek z loňského roku budou mít svá místa blokovaná do 18. června. Poté se jejich místa uvolní do volného prodeje.

Noví zájemci o permici si budou moci vybrat z loňských neobsazených míst nebo počkat do 17. 6. 2023, kdy se uvolní místa, jež nezaberou permanentkáři z loňska. Permanentka platí jak na soutěžní, tak na přípravná utkání a její držitelé si mohou vybrat sedadlo, které bude "jejich" po celou sezonu.

Všichni majitelé permanentek se navíc mohou těšit na zajímavé soutěže o hodnotné ceny, které jsou na letošní sezonu připraveny.

Cena permanentní vstupenky na sezonu 2023/24 je 2 400 Kč.

Pro dotazy ohledně permanentek nás můžete kontaktovat na email ticketing@hclitomerice.cz.

Ceny permanentek a vstupenek pro sezonu 2023/24

Permanentní vstupenka: 2 400 Kč

Vstupné na přípravný zápas: 100 Kč

Vstupné na soutěžní zápas - základní část: 120 Kč

Děti do 140 cm mají vstup zdarma.

Prodej probíhá na recepci Kalich Areny ve všední dny od 7:00 do 20:00.