1. 6. 2023 | Martina Kramerová

Chance liga zná rozpis na příští sezonu, Stadion ji odstartuje v Edenu proti Slavii

Do startu nové sezony Chance ligy sice zbývá ještě několik měsíců, soutěž už ale byla rozlosována, a tak je jasné, jakým způsobem se bude hrát a s kým a kdy se kališníci střetnou. Soutěžní ročník 2023/2024 bude mít stejný herní systém jako ten loňský – po základní části dojde na play-off, z něhož vzejde vítěz. Tým z posledního místa naopak čeká pád do druhé ligy. Sezona odstartuje 13. září a Stadion na úvod vyrazí do Prahy, kde se střetne se Slavií.

Soutěžní ročník 2023/2024 začne 13. září a bude se hrát podle stejného herního systému jako loni. Po základní části, která čítá 52 kol, a skončí 1. března 2024, bude následovat play-off. Do něj přímo postoupí šest týmů, zbylé čtyři se o další dvě místa poperou v předkole.

Vítěz finále pak získá možnost si zahrát baráž o postup do Tipsport extraligy. Poslední mužstvo tabulky po základní části naopak přímo spadne do 2. ligy. Stadion odstartuje sezonu na venkovním ledě - v Edenu změří síly s pražskou Slavií.

První domácí zápas je na programu hned o kolo později a kališníci v něm vyzvou Prostějov. Základní část pak Litoměřičtí ukončí na půdě Znojma. Kompletní rozpis najdete ZDE.

Abyste si zajistili včas své místo v Kalich Areně, neváhejte si pořídit permanentní vstupenku. Předprodej odstartoval už 29. května a držitelé permanentek z loňského roku budou mít svá místa blokovaná do 18. června. Poté se jejich místa uvolní do volného prodeje.

Noví zájemci o permici si budou moci vybrat z loňských neobsazených míst nebo počkat do 17. 6. 2023, kdy se uvolní místa, jež nezaberou permanentkáři z loňska. Permanentka platí jak na soutěžní, tak na přípravná utkání a její držitelé si mohou vybrat sedadlo, které bude "jejich" po celou sezonu.

Všichni majitelé permanentek se navíc mohou těšit na zajímavé soutěže o hodnotné ceny, které jsou na letošní sezonu připraveny.

Cena permanentní vstupenky na sezonu 2023/24 je 2 400 Kč.

Pro dotazy ohledně permanentek nás můžete kontaktovat na email ticketing@hclitomerice.cz.

Ceny permanentek a vstupenek pro sezonu 2023/24

Permanentní vstupenka: 2 400 Kč

Vstupné na přípravný zápas: 100 Kč

Vstupné na soutěžní zápas - základní část: 120 Kč

Děti do 140 cm mají vstup zdarma.

Prodej probíhá na recepci Kalich Areny ve všední dny od 7:00 do 20:00.

Fanoušci se mohou těšit jako každý rok i na sérii přípravných utkání, o tom, s kým si v přípravě kališníci zahrají, bude už brzy zveřejněno.