8. 5. 2023 | Martina Kramerová

Stadion mění realizační tým. Nový asistentem trenéra i kondičním koučem je František Ptáček

Stadion vstoupí do nové sezony s obměněným realizačním týmem. Hlavním trenérem zůstává Miroslav Přerost, po konci Radima Skuhrovce ale bude mít nového asistenta, kterým se stal František Ptáček. Ten se postará i o roli kondičního kouče. Trenérem brankářů bude Vratislav Vajner, jenž tuto funkci zastával i na konci uplynulého soutěžního ročníku.

Ve Stadionu se před startem letní přípravy obměnil i realizační tým, hlavním trenérem sice zůstává Miroslav Přerost, došlo ale ke změně jeho asistenta. Tím se po konci Radima Skuhrovce stal bývalý obránce František Ptáček.

"Hlavním trenérem zůstává Miroslav Přerost, který tým dovedl v uplynulé sezoně k 5. místu v základní části, což je druhý nejlepší výsledek v historii klubu. Takže nebylo co řešit. Už v průběhu uplynulé sezony došlo k odchodu Dana Tvrzníka, kterého nahradil ve funkci asistenta Radim Skuhrovec. Ten se ale nakonec rozhodl přijmout jinou nabídku a u týmu dál působit nebude. Jeho místo zaujal František Ptáček z partnerské Sparty, který bude plnit i funkci kondičního kouče," uvedl ke změnám Jan Fišera.

Ptáček kromě toho přijal i funkci kondičního kouče, již po sezoně opustil Jan Jiskra. K výměně došlo i na pozici trenéra brankářů a videokouče. Benjamin Sequens odešel po několika letech v Litoměřicích do extraligových Karlových Varů. "Tým opustil i dlouholetý trenér brankářů a videokouč. Toho nahradil na konci minulé sezony Vratislav Vajner, který u videa spolupracoval i s trenérem mládeže Jakubem Janouškem," řekl předseda klubu, kdo Sequense u A týmu vystřídal.

Mužstvo ještě řeší otázku druhého kustoda. Marcel Krejsa sice zůstává, z klubu ale odešel Vojtěch Srp. O případných dalších změnách v realizačním týmu klub bude brzy informovat.


Prozatímní složení realizačního týmu pro sezonu 2023/2024:

Hlavní trenér: Miroslav Přerost

Asistent trenéra: František Ptáček

Trenér brankářů a videokouč: Vratislav Vajner

Kondiční trenér: František Ptáček

Asistent kondičního trenéra: Tomáš Svoboda

Vedoucí týmu: Miroslav Kejmar

Kustod: Marcel Krejsa

Fyzioterapeutka: Marie Šťastná