14. 3. 2023 | Martina Kramerová

Stadion chystá autogramiádu! Přijďte si pro podpisy oblíbených hráčů

Stadionu minulou neděli sice skončila sezona, kališníci se však chtějí po úspěšném soutěžním ročníku rozloučit i se skvělými fanoušky, kteří tým úžasně podporovali. Klub proto připravil na pátek 17. března autogramiádu, jíž se zúčastní hráči A mužstva včetně realizačního týmu. Neváhejte a přijďte si do Kalich Areny užít hezké hokejové odpoledne.

Stadion v letošním ročníku Chance ligy rozdával fanouškům radost jak doma v Kalich Areně, tak na venkovních kluzištích. Nakonec skončil v základní části pátý a ve čtvrtfinále se střetl s Prostějovem. V play-off ale kališníkům došel dech a sezona 2022/2023, která se v mnoha ohledech vydařila, pomalu končí.

Kališníci ji teď chtějí symbolicky zakončit i s věrnými fanoušky. Klub proto připravil na pátek 17. března autogramiádu A mužstva včetně realizačního týmu.

Akce se uskuteční od 16:00 na ochozu Kalich Areny a všichni příznivci se mohou těšit na podpisy svých oblíbených hokejistů i hezké hokejové odpoledne. Na místě bude otevřený také fanshop, kde si každý může pořídit krásný dárek - ať už z celosezonní kolekce nebo ze speciální limitované edice pro play-off.

Kromě toho si můžete pořídit i vybrané dresy z minulých sezon - trikoty z utkání k výročí 800 let od založení Litoměřic, retro dresy Dukla ze zápasu s Motorem nebo oranžové dresy z loňské a letošní sezony. A nebude chybět ani speciální edice oblíbených hokejových kartiček.

Tak určitě neváhejte a dorazte.