28. 9. 2022 | Martina Kramerová

I v říjnu v Kalich Areně pokračují skills kempy. Pro děti je připraveno pět termínů

Stadion na začátku nové sezony odstartoval v Kalich Areně projekt North Star Academy, která nabízí hráčům ročníků 2011-2013 tréninkové kempy se zaměřením na zlepšení bruslařských schopností a techniky či střelby. Po úvodních zářijových kempem pokračuje program i v říjnu. Už první říjnové pondělí proběhne speciální trénink pro obránce, jejž povede Jan Výtisk. Poté se uskuteční kemp pod taktovkou Miroslava Přerosta, který se bude koncentrovat na základy bruslení. Martin Pouska a Radim Skuhrovec zase pomohou vypilovat střelbu a bruslařskou techniku.

V Kalich Areně probíhá už od startu nové sezony mládežnický projekt na regionální úrovni, jenž nabízí řadu kvalitních tréninků pod vedením profesionálních koučů pro hráče ročníků 2011 až 2013. Tréninkové programy jsou rozděleny do tří skupin a každá z nich se zaměřuje na něco jiného. Jedna část kempů cílí na obrannou činnost, další se koncentruje na základy bruslení a třetí na zlepšení střelby a bruslařské techniky.

V říjnu klub připravil hned pět kempů v pěti termínech, kde mohou malí hokejisté a hokejistky rozvíjet své dovednosti. První říjnové pondělí proběhne Defence Monday pod vedením Jana Výtiska, poté se ve dvou termínech uskuteční Shooting a Power Skating s Martinem Pouskou a Radimem Skuhrovcem, a také Skating pod taktovkou Miroslava Přerosta.

Program jednotlivých dní je navíc nově obohacen o speciální cvičení v tělocvičně, kde se děti zaměří na balanční cvičení, mobilizaci pohybového aparátu apod.

Ranní tréninky budou stejně jako v zářijových termínech natočeny a následně odprezentovány zkušenými trenéry s mnohaletou praxí, kteří dětem na videu ukážou, kde dělají chyby a v čem se mohou zlepšit. Ve druhé tréninkové fázi se pak účastníci zaměří na chyby, jež si rozebrali na videu. Nebude chybět ani lehká svačina a odpočinek.

TRÉNINKOVÉ PROGRAMY A TERMÍNY

3. 10. DEFENCE MONDAY s Janem Výtiskem - registrace ZDE

10. 10. SHOOTING A POWER SKATING s Martinem Pouskou a Radimem Skuhrovcem - registrace ZDE

17. 10. SKATING s Miroslavem Přerostem - registrace ZDE

24. 10. HOOTING A POWER SKATING s Martinem Pouskou a Romanem Skuhrovcem - registrace ZDE

31. 10. SKATING s Miroslavem Přerostem - registrace ZDE