14. 11. 2021 | Martina Kramerová

Proběhl V. charitativní týden Chance ligy. Ještě se můžete zapojit

Stadion se letos již tradičně zapojil do Charitativního týdne Chance ligy. Unikátní akce, která letos proběhla v týdnu od 17. do 24. listopadu, se účastní všechny týmy Chance ligy. Výtěžek z jubilejního 5. ročníku akce poputuje na konto projektu Klokánek. Dárečky získané ze sbírky při domácím zápase s Jihlavou pak hráči rozdají na dětském oddělení litoměřické nemocnice, v centru pro náhradní rodinnou péči a hospicu sv. Štěpána. Pokud Vaše srdce bije nejen pro hokej, ale i pro dobrou věc, rozhodně si tuto akci nenechte ujít.

Po charitativní sbírce na stadionu se děti z litoměřické nemocnice mohly v předloňském roce těšit z velkého množství hraček a různých dárků, stejně tak děti z centra pro náhradní rodinnou péči a pacienti z hospicu sv. Štěpána.

Díky charitativní aukci hokejových relikvií a zážitků navíc přibyla na konto projektu Klokánek krásná částka, kterou organizace použila pro ty nejlepší účely. Po roční koronavirové odmlce se napříč Chance ligou chystá akce i letos. Zcela dobrovolně se do ní zapojí všechna mužstva soutěže. Pojďte také přispět na dobrou věc. A jakým způsobem můžete pomoci?

Sbírka na stadionech

Domácí zápas s Jihlavou se ponese v duchu charitativní sbírky. Pokud doma máte starší hračky, knížky nebo nepotřebné pastelky, které by ještě někomu mohly udělat radost, přineste je na duel s Duklou. Pokud nenajdete nic, a přesto chcete pomoct, můžete přinést vlhčené ubrousky, hygienické potřeby, papírové kapesníky v krabičkách či sprchové gely nebo pastelky, tempery, tužky, fixy, omalovánky a jakékoliv školní potřeby. I sebemenší drobnost se bude hodit. Na vaše dárky budou připraveny speciální označené boxy. Věci, které se vyberou, za vás pak hráči Stadionu odvezou dětem do nemocnice, centra pro náhradní rodinnou péči a do hospicu sv. Štěpána.

24. 11. 2021 – ZÁPAS S JIHLAVOU

Co přinést: puzzle, knížky, hračky, stavebnice, omalovánky, psací potřeby, fixy, tužky, pastelky, výtvarné potřeby apod., vlhčené ubrousky, sprchové gely, papírové kapesníky v krabičkách, šampony.

Pro koho tyto dárky jsou: Centrum pro náhradní rodinnou péči Litoměřice, Hospic sv. Štěpána v Litoměřicích, dětské oddělení litoměřické nemocnice.

V rámci Charitativního týdne bude ve středu 17. 11. spuštěna také tradiční internetová aukce hokejových relikvií a zážitků, která poběží 14 dní. Výtěžek bude věnován organizaci Klokánek, která jej rozdělí do všech svých zařízení po celé republice. Na aukci se můžete podívat od soboty na stránce sportovniaukce.cz . A na jaké litoměřické předměty se v aukci můžete těšit?

1. Originální hraný dres k výročí 800 let od založení Litoměřic Radima Šaldy ze zápasu s Havířovem ze sezony 2019/2020 s podpisy všech hráčů současného kádru A týmu

2. Originální hraný dres ze sezony 2021/2022 Jana Výtiska s podpisem samotného hráče nebo všech hráčů současného kádru

3. Originální hraný dres ze sezony 2021/2022 Patrika Marcela s podpisem samotného hráče nebo všech hráčů současného kádru

4. Originální hraný retro dres Dukla Josefa Jíchy ze zápasu s Motorem s podpisem samotného hráče nebo všech hráčů současného kádru

5. Originální hraná brankářská hokejka Tomáše Krále s podpisem samotného hráče nebo všech hráčů současného kádru

6. originální puk pro letošní ročník Chance ligy s vlastnoručním podpisem vybraného hráče A týmu

7. originální puk pro letošní ročník Chance ligy s vlastnoručním podpisem vybrahného hráče A týmu

Aukce probíhá do 30. listopadu. Podívat se na ni můžete ZDE.

Tak neváhejte a určitě se zapojte. Pomůžete dobré věci a získáte pro sebe nebo své blízké krásný vánoční dárek. Pro více informací sledujte web i naše sociální sítě.