2. 5. 2024 | Klub

Stadion má staronovou posilu do brankoviště! Přichází Martin Michajlov

Stadion má novou posilu do branky. Do Litoměřic se po pěti letech vrací odchovanec Martin Michajlov. Třicetiletý gólman v posledních letech působil ve Slavii a Sokolově. Nyní znovu oblékne kališnický dres.

Rodák z Roudnice nad Labem je odchovancem Stadionu. V klubu působil až do konce sezony 2018-19 a celkem odchytal 37 utkání. Poté odešel do pražské Slavie, a dokonce zapsal i první extraligový start za Mladou Boleslav. Po třech letech v Praze našel Michajlov nové angažmá v Sokolově.

Poslední dva roky na západě Čech odchytal 53 zápasů. Třicetiletý gólman má na svém kontě v Chance lize přes 200 zápasů a může se pyšnit úspěšností nad 91 %. Nyní se po letech vrací pod Radobýl.

,,Martin je naším kmenovým hráčem a když jsme tvořili novou brankářskou dvojici, rozhodli jsme se jej oslovit. Je to vyspělý brankář i osobnost, zná velmi dobře zdejší prostředí, do týmu bez problémů zapadne a určitě mu svými výkony pomůže. Je dobře, že se k nám vrací další odchovanec, který má s první ligou velké zkušenosti,“ řekl k příchodu staronové posily předseda klubu Jan Fišera.