Zápasové menu

Mladší dorost po čtvrtém vyhraném utkání v řadě vede s devatenácti body tabulku. V neděli 16.10. vyzvali v Kalich Areně tým Děčína, který porazili v základní hrací době 4:1. V první třetině vstřelil úvodní branku domácích Jakub Neudecker, který se ve druhé třetině gólově prosadil ještě dvakrát a v zápasu si tak na své konto připsal tři body. Do třetí třetiny tak domácí vstoupili s vedením 3:0. Ve třetí periodě dokázal přidat další gól kališníků Lukáš Landa. Ten si zase v zápase připsal dva body, jeden za vstřelenou branku a jeden za asistenci u prvního gólu. Jediný gól hosté dokázali vstřelit v padesáté první minutě, ten ale k vítězství nestačil a mladí kališníci tak uspěli na domácím ledě 4:1.

8. kolo

4:1

1:0, 2:0, 1:1

HC Stadion Litoměřice - HC Děčín

Branky a nahrávky: 16. Neudeker (Landa), 30. Neudeker (Smola), 36. Neudeker (France, Vízner), 58. Landa (Smola) - 51. Hamršmíd (Lehký). Rozhodčí: Novák - Biedermann, Janíček. Vyloučení: 6:6. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 100. Střely na branku: 31:24 (8:8, 12:6, 11:10). Průběh utkání: 3:0, 3:1, 4:1.

HC Stadion Litoměřice: Sluka J. (Kohout) - Čapek, France, Hozák, Vahalík, Domin, Hák, Vízner, Cornová, Kříž - Neudeker, Smola, Landa - Bartoníček, Čichovský, Krocker - Klepetko, Macel, Sarnovská - Sluka R.

HC Děčín: Mazourek - Kudrhalt, Zeman, Kadles, Petrlík, Slavík, Kouřil - Veis, Lehký, Hamršmíd - Doskočil, Hercík, Hampl - Tot, Horáček, Konopásek