Zápasové menu

Hráči sedmé třídy hostili na svém ledě stejně staré soupeře z Rakovníku. První třetina ještě skončila nejtěsnějším jednobrankovým vedením Litoměric, ve zbytku zápasu se však domácí rozjeli. Sedm branek ve druhé a pět ve třetí třetině rozhodlo o jejich vysoké výhře 13:0.

3.

13:0

1:0, 7:0, 5:0

HC Stadion Litoměřice - HC Rakovník

První třetina vyšla podstatně lépe domácím hráčům. Značnou územní převahu však dokázali Litoměřičtí proměnít v gól pouze jednou. V úvodu sedmé minuty projel po pravém křídle Švalich a zavěsil pod horní tyč rakovnické branky. Hosté se jen sporadicky dostávali do útočného pásma a střely, které vyslali na domácí klec nebyli pro brankáře Svobodu vážnějším nebezpečím. Litoměřičtí mohli svůj náskok ještě do přestávky zvýšit, ale žádný další kotouč už v hostující síti neskončil.

Převaha domácích pokračovala i v prostřední dvacetiminutovce. V ní se ale oproti prvnímu dějství dařilo Litoměřickým také střelecky. Hned sedm střel skončilo v rakovnické síti. Hattricku se dočkal Rubeš, na všechny tři branky mu přihrál Svoboda, který sám vsítil jednu ze sedmi branek ve druhé části.

Do třetí třetiny nastoupila obě mužstva již za rozhodnutého stavu. Domácí ale na svého soupeře nepřestali tlačit. Odměnou jim za to byly ještě pět vstřelených gólů a úprava konečného skóre na 13:0.