5. 7. 2021 | Martina Kramerová

Stadion pro Stebno u Loun! Vydražte si retro dres Dukly ze zápasu s Motorem

Litoměřický klub v těžkých chvílích pomůže tam, kde je potřeba. Poté, co jižní Moravu zasáhlo tornádo a Lounsko silný vítr, se totiž Stadion rozhodl podpořit postižené a uspořádat dražbu speciálních retro dresů. Veškerý výtěžek poputuje právě do zasažených oblastí, konkrétně do Stebna, kde došlo stejně jako na Moravě k rozsáhlým škodám.

Kališníci odehráli v úterý 25. 2. 2020 zápas Chance ligy proti Motoru a nebylo to ledajaké utkání. Oba celky k němu nastoupily v retro dresech, které připomněly šedesátileté výročí od vítězství Českých Budějovic v celostátním poháru, a zároveň 70 let od založení litoměřického hokeje.

Litoměřické dresy z této venkovní bitvy teď klub vydraží pro dobrou věc. Výtěžek aukce, kterou najdete ZDE.

, poputuje do postižených oblastí. Stadion konkrétně vybral obec Stebno u Loun, kterou poničil silný vítr.

„Fanouškům jsme slíbili aukci těchto výjimečných dresů již před rokem, bohužel situaci ovlivnila pandemie a čekali jsme na vhodnou příležitost. Nyní si myslíme, že je ten správný čas, kdy můžeme podpořit oběti přírodního živlu, který udeřil nedaleko nás. Samotní hráči se rozhodli také postižené oblasti podpořit a vybrali mezi sebou hotovost. Věřím, že i přes časový odstup od výjimečného utkání bude o tyto unikátní retro dresy zájem mezi našimi fanoušky a společně dokážeme podpořit dobrou věc,“ řekl k aukci ředitel Stadionu Jan Fišera.

K dispozici budou hrané dresy Daniela Voženílka, Josefa Jíchy, Patrika Marcela, Jiřího Jebavého a dalších. Tak neváhejte a pomozte s námi dobré věci. Dražba bude probíhat od 5. do 19. července a unikátní dres byste si neměli nechat utéct.