12. 11. 2020 | Martina Kramerová

Dvacítka opět trénuje v Kalich Areně! Na druhém kempu je devět kališníků

Česká reprezentační dvacítka má na programu další přípravný kemp. I tentokrát probíhá v Kalich Areně, kde je pro hráče vytvořeno specifické prostředí, jež simuluje "bublinu". Pozvánku obdrželo hned devět kališníků - Michael Krutil, Ondřej Baláž, Daniel Poizl, Šimon Kubíček, Jan Mlčák, Pavel Novák, Filip Koffer, Matěj Toman a David Jindra. Mezi náhradníky navíc figurují David Vitouch, Erik Čermák a Petr Hašek.

Juniorské MS se kvapem blíží, a tak svolali trenéři reprezentační dvacítky další přípravný kemp. Ten probíhá opět v Litoměřicích, a to od 11. do 17. listopadu. Trenér Karel Mlejnek se svými asistenty Pavlem Trnkou a Davidem Brukem tentokrát povolali hned devět hráčů Stadionu.

Po prvním kempu se i toho druhého účastní Michael Krutil, Ondřej Baláž, Jan Mlčák, Matěj Toman a David Jindra. K nim přibyl ještě bek Daniel Poizl, a také tři hráči, kteří v minulém týdnu naskočili za seniorský A tým na finském Karjala Cupu - Pavel Novák, Šimon Kubíček a Filip Koffer. Mezi náhradníky navíc jsou útočníci Erik Čermák, Petr Hašek a David Vitouch.

Dvacítka má na programu tréninky na ledě i v tělocvičně. Nebudou chybět ani pravidelné meetingy.