13. 10. 2020 | Martina Kramerová

Pro hráče a rodiče! Informace k novým vládním opatřením

Stadion reaguje na nová vládní opatření, která vejdou v platnost ve středu 14. října 2020. Ta ještě víc omezují možnosti společné týmové přípravy "na suchu". Plánovaný program na středu 14. 10. je proto zrušen. O dalším postupu bude rozhodnuto v závislosti na připravovaném výkladovém stanovisku od právníků. Děkujeme za pochopení.

Kvůli epidemii koronaviru budou od středy 14. října 2020 platit nová a přísnější vládní opatření. Ta ještě více omezují možnosti společné týmové přípravy na "suchu". Z tohoto důvodu musel být zrušen kompletní program plánovaný na středu 14. 10. Ve stejný den bude rozhodnuto o dalším postupu. A to v závislosti na připravovaném výkladovém stanovisku od právníků.

Tréninky, které se měly konat 14. 10, jsou tedy kompletně zrušeny. Jak to bude v dalších dnech, bude klub informovat. „Možnosti společného trénování jsou teď již takřka nemožné, ale pokoušíme se najít možnosti dodržující všechna opatření. Děkujeme za trpělivost a spolupráci. Společně se se všemi nástrahami letošní sezóny dokážeme vyrovnat," uvedl ředitel Stadion Jan Fišera.

Sledujte proto prosím pečlivě dění v klubu, abyste měli co nejaktuálnější informace. Děkujeme za pochopení.