8. 10. 2020 | Martina Kramerová

Vláda schválila nová opatření! Zimní stadion bude od pondělí na 14 dní uzavřen

Vláda na čtvrtečním mimořádném zasedání schválila nová opatření v boji s koronavirem. V pondělí 12. října se na čtrnáct dní zastaví všechny profesionální hokejové soutěže i soutěže mládeže. Nebudou se konat ani tréninky A týmu a mládeže. Zimní stadion bude uzavřen.

Vláda České republiky se kvůli epidemii koronaviru znovu sešla ve čtvrtek 8. 10. a vydala nová nařízení - ta budou platit následujících 14 dní.

Kalich Arena tak bude od pondělí 12. října uzavřena, odkládají se nejen zápasy A týmu a mládeže, ale také tréninky. Hráči mládežnických kategorií a jejich rodiče se dozví podrobné informace prostřednictvím Klubového informačního systému.

V pondělí 12. 10. se rovněž zastaví všechny profesionální i amatérské, a tedy i hokejové, soutěže. Hráči A týmu jsou od začátku tohoto týdne v karanténě, kvůli které museli odložit hned pět zápasů. Nemocní a zranění hráči tak budou mít na základě nařízení víc času na doléčení zdravotních problémů.

Všechna nařízení jsou vytvořena v souladu s Usnesením Vlády České republiky ze dne 8. října 2020 č. 996 o přijetí krizového opatření.

Děkujeme za pochopení.