5. 9. 2020 | Martina Kramerová

Stadion se oblékne do zbrusu nových dresů!

Stadion připravil pro novou sezonu velkou novinku. Všechny mládežnické kategorie i A tým se od soutěžního ročníku 2020/2021 mohou pyšnit novými unikátními dresy. Na jejich tvorbě se podíleli dva partneři litoměřického hokeje - firmy Gardenline a STŘÍDA SPORT a výsledek opravdu stojí za to. V designu nechybí tradiční klubové barvy, logo ani symboly Litoměřic. Sezonu v nich zahájí už tento víkend dorostenci. A tým dresy poprvé ukáže v posledním přípravném utkání proti Mostu.

Ostrý start nové hokejové sezony už klepe na dveře a Stadion se může pochlubit jednou velkou novinkou. Od sezony 2020/2021 budou poprvé v historii všechny mládežnické kategorie i A tým oblékat stejné dresy. A navíc v novém designu.

Takhle vypadají detaily nových dresů Stadionu.

Na jejich tvorbě se podíleli dva partneři litoměřického hokeje - STŘÍDA SPORT a Gardenline na mládežnických a STŘÍDA SPORT na dresech pro A tým. A výsledek je parádní. Oběma firmám tak patří velký dík. U společnosti Gardenline si navíc klub velmi váží toho, že v rámci respektu ke klubovým barvám ustoupila od tradičního zeleného loga a dovolila na něj kvůli jednotnému vzhledu použít klubové barvy.

„Společnostem Gardenline a STŘÍDA SPORT patří obrovské poděkování. Celá akce je finančně opravdu náročná a na její realizaci jsme se připravovali od podzimu. Jsem rád, že se vše podařilo, i když celý svět zasáhla krize. Jednotlivé týmy budou i díky novým dresům hrdě reprezentovat náš klub a město Litoměřice,“ řekl o procesu tvorby nových dresů ředitel klubu Jan Fišera.

V průběhu příštích týdnů navíc dostanou hokejisté od 9. třídy níže také nové štulpny, na jejichž pořízení se podílela společnost BigMat - Stavebniny B+D v čele s Vratislavem Baudlerem, a také Ing. Ladislav Holčák. I jim patří velké poděkování.

A jak budou nové dresy vypadat? Hráči budou nastupovat do zápasů v bílých domácích nebo venkovních modrých variantách dresů. Nechybí ani tradiční oranžová barva, jež bílou a modrou doplňuje. U mládeže navíc dres zdobí i logo s hashtagem #spravnysmer, který je už od loňské sezony heslem litoměřické mládeže.

Celkový vzhled je velmi povedený a kališníkům ze všech týmů bude jistě hodně slušet. Jako první se v dresech představí dorostenci, kteří mají v plánu první zápas sezony už tento víkend. A tým se v nových dresech ukáže v generálce na Chance ligu, tedy v posledním přípravném utkání proti Mostu.