26. 8. 2020 | Martina Kramerová

Stadion zná kompletní rozpis zápasů. Chance ligu odstartuje doma proti Kadani

Poté, co Výkonný výbor ČSLH schválil nový herní systém pro příští ročník Chance ligy, došlo i na los soutěže. Kališníci sehrají oproti původnímu plánu první zápas nové sezony na domácím ledě, kde přivítají Kadaň. V posledním utkání základní části se fanoušci mohou těšit na severočeské derby proti Ústí.

Výkonný výbor posvětil nový herní systém Chance ligy a soutěž byla znovu rozlosována. V základní části čeká všechny týmy 51 zápasů a už teď je jasné, že se hokejoví fanoušci rozhodně nebudou nudit.

Stadion odstartuje prvoligovou sezonu v Kalich Areně, kde přivítá kadaňské Trhače. Poté vyrazí na led Sokolova a do třetice doma vyzve Šumperk. Už v 5. kole dorazí pod Radobýl Jágrovo Kladno. Zkraje října si kališníci střihnou reprízu rozhodující bitvy o play-off z loňské sezony, přivítají totiž Slavii.

Severočeská derby proti Ústí jsou naplánována na 9. listopadu, 13. ledna a 8. března. Právě venkovním duelem proti Slovanu Stadion zakončí základní část. Domácí utkání vždy budou začínat v 17:30 ve všední dny a v 17:00 o víkendu. Kompletní rozpis zápasů najdete ZDE.