10. 8. 2020 | Martina Kramerová

Stadion pokračuje v přípravě na ledě! Postupně se připojují další hráči

Kališníci odstartovali ve středu 29. července druhou část přípravy na novou sezonu. Kvůli karanténním opatřením se však nesešel celý tým. Teď už se postupně připojují další hráči. Nově s týmem budou trénovat brankář Jan Škorpík a obránce Michael Krutil, kteří v Litoměřicích působili už loni, a také Ondřej Pšenička.

Hokejisté Stadionu se v závěru července sešli po dovolené a načali závěrečnou část letní přípravy, která vyvrcholí sérií přátelských zápasů.

Kvůli karanténním opatřením však tým v uplynulých dvou týdnech netrénoval kompletní. V závěru minulého týdne se k mužstvu připojil Marek Berka. Tento týden by se v kabině měli hlásit Ondřej Baláž, Petr Hašek, Erik Čermák a David Jindra. Po drobném zranění začne trénovat také brankář Adam Beran.

K týmu by se měl připojit také Jan Škorpík, který v Litoměřicích už loni působil. Ten však bude s mužstvem pouze trénovat, aby se připravil na USHL.

V týmu se objeví také Michael Krutil a Ondřej Pšenička. Oba hráči by měli ve Stadionu působit do té doby, než se rozběhnou zámořské soutěže.

Foto: Ronald Hansel a Karel Švec