24. 8. 2020 | Martina Kramerová

Prodej permanentek je v plném proudu! Kdy a kde je lze zakoupit?

Po krátkém uzavření Kalich Areny a nutných bezpečnostních opatřeních nadále pokračuje prodej permanentních vstupenek na příští sezonu. Na základě aktuálně platných nařízení mohou fanoušci sedět na stadionu na svých místech, musí se však chránit rouškou. V prodeji zbývá posledních pár desítek permanentek, tak neváhejte a zajistěte si své místo na domácí zápasy kališníků.

Kališníci načali dvěma domácími zápasy sérii přípravných utkání, na které naváže start příštího ročníku Chance ligy. Vzhledem k aktuálně platným vládním nařízením je kapacita na jednotlivá utkání omezena, přístup na stadion tak budou mít zajištěný především permanentkáři.

Prodej permanentních vstupenek je stále v plném proudu, v prodeji však zbývají poslední kusy. Tak neváhejte a zajistěte si své místo na stadionu.

Ceny permanentek a vstupenek pro sezonu 2021

Permanentní vstupenka "klasická": 1 500 Kč

Permanentní vstupenka "prémiová": 2 500 Kč

Permanentní vstupenka "VIP": 20 000 Kč

Vstupenka na přípravný zápas: 40 Kč

Vstupenka na soutěžní zápas: 70 Kč

Majitelé permanentek budou moci sedět na svých místech, musí se však chránit rouškami přes nos a ústa.

„Dle aktuálních výkladových stanovisek je kapacita celého stadionu včetně hráčů či trenérů 500 osob. Fanoušci mezi sebou nemusí mít rozestupy a mohou sedět na svých místech. Musí se však chránit rouškami,“ řekl k současné situaci ředitel klubu Jan Fišera.

Permanentní vstupenky se mimořádně neprodávají na recepci Kalich Areny, ale na pokladně pro diváky ve Švermově ulici. Platba bude možná pouze v hotovosti, v případě dotazů se fanoušci mohou obrátit na e-mail recepce@mszltm.cz.

Prodej permanentek – otevírací doba pokladny

Úterý 25. 8. 18:00 – 20:00

Středa 26. 8. 9:00 – 12:00

Čtvrtek 27. 8. 18:00 - 20:00