21. 7. 2020 | Martina Kramerová

Přípravná utkání s omezením pro diváky! Zbývá 108 permanentek

Fanoušci se v příštím týdnu dozví, jaké budou podmínky ohledně vstupu na přípravná utkání kališníků. Už teď je jasné, že kapacita bude kvůli vládním opatřením výrazně omezena. Zvýhodněni budou majitelé permanentek, kteří mají jistotu, že se na základě aktuálního stavu na stadion podívají. Proto neváhejte a permanentku si pořiďte. Do určené kapacity jich zbývá už jen 108.

Prodej permanentek na příští sezonu je v plném proudu, vzhledem k aktuálním nařízením vlády, která se týkají šíření koronaviru, však bude kapacita stadionu omezena.

Omezení se prozatím týkají přátelských zápasů. Fanoušci se v příštím týdnu dozví, jaké budu podmínky vstupu na stadion.

„Neustále monitorujeme situaci, která se vyvíjí. Na základě aktuálně platných nařízení bude kapacita na zápasy omezena. Hodně záleží na prodeji permanentek. Permanentkářům totiž chceme zajistit, aby se na zápas dostali. Majitelům permanentek můžeme garantovat, že se za současné situace na utkání podívají, ovšem bohužel není možné zaručit jimi vybraná sedadla. O tom, jestli se budou na přípravná utkání vůbec prodávat klasické lístky, se rozhodne podle prodeje permanentek a podle aktuální dostupné kapacity zimního stadionu. Je také možné, že permanentkáře ještě požádáme o další spolupráci tak, abychom měli jasný přehled, kdo se na dané utkání chystá a kdo ne,“ řekl k současné situaci ředitel Stadionu Jan Fišera.

Proto neváhejte a pořiďte si permici!!! Díky ní získáte řadu výhod a garanci toho, že se za aktuální situace dostanete na zápas. Do určené kapacity zbývá pouhých 108 permic. Zajistěte si místo na tribuně včas.