6. 6. 2020 | Martina Kramerová

Dvacítka zná nominaci pro kemp v Rokycanech, figurují v ní i kališníci

Výkonný výbor v pátek schválil podobu realizačního týmu reprezentační dvacítky, teď zná nejstarší mládežnická kategorie i nominaci na první přípravný kemp, který se uskuteční od 14. do 19. června v Rokycanech. A nechybí v něm ani kališníci. Vedle hráčů bude Stadion zastupovat také David Bruk, jenž se stal asistentem Karla Mlejnka, a kondiční kouč Martin Iterský.

Reprezentaci do dvaceti let čeká první přípravný kemp pod novým trenérem Karlem Mlejnkem a jeho asistenty Davidem Brukem a Pavlem Trnkou. Ten se uskuteční v době od 14. do 19. června v Rokycanech a už zná svou nominaci, v níž nescházejí ani hráči Litoměřic.

Pozvánku obdržel Daniel Poizl, který se se Stadionem pilně připravuje na novou sezonu. Na západě Čech se představí i hráči, již pod Radobýlem působili v uplynulé sezoně – Karel Klikorka, Michael Krutil, David Vitouch a Filip Přikryl. Mezi náhradníky figurují kališníci Ondřej Baláž, David Jindra, Petr Hašek a Marek Berka. Z bývalých hokejistů Litoměřic pak Jan Škorpík, Šimon Zajíček, Tomáš Bernat a Matěj Morong.

Protože se kádr Litoměřic na příští sezonu stále skládá a mladí hráči k týmu přicházejí postupně, mohou se někteří hokejisté z kompletní nominace pro kemp v Rokycanech později objevit i ve Stadionu.

Foto: Ronald Hansel