5. 6. 2020 | Martina Kramerová

David Bruk nově asistentem u reprezentace U20! Miroslav Přerost povede devatenáctku

Je rozhodnuto! Výkonný výbor Českého hokeje v pátek schválil složení realizačních týmů mládežnických reprezentací. Hlavní trenér Stadionu David Bruk bude zastávat funkci asistenta u kategorie U20. Kondičním koučem pak byl jmenován Martin Iterský. Miroslav Přerost povede jako hlavní kouč devatenáctku, u které nadále zůstává také Benjamin Sequens, nově se k ní v pozici fyzioterapeuta přidá Petr Benda a jako manažer týmu Jan Fišera. Bývalá hráčka Stadionu Tereza Sadilová bude media manažerkou ženského národního týmu. Pavel Zuziak bude asistentem ženské kategorie U18.

Výkonný výbor v pátek schválil podobu realizačních týmů mládežnických reprezentací a ve dvou nejstarších kategoriích obsadili hned několik postů kališníci.

Ke Karlu Mlejnkovi, který povede jako hlavní trenér reprezentaci U20, se jako jeho asistent přidá litoměřický kouč David Bruk. Funkci kondičního trenéra u této kategorie zastane Martin Iterský.

K devatenáctce se z pozice asistenta přesouvá na post hlavního trenéra litoměřický sportovní manažer Miroslav Přerost. Jako kouč brankářů a videotrenér u týmu U19 zůstává Benjamin Sequens. Manažerem devatenáctky bude ředitel Stadionu Jan Fišera a fyzioterapeutem Petr Benda.

Bývalá hráčka Stadionu Tereza Sadilová navíc bude vykonávat funkci media manažerky u ženské reprezentace. Litoměřický mládežnický trenér Pavel Zuziak bude asistentem hlavního trenéra v ženské kategorii U18.

Všem k novým funkcím gratulujeme a přejeme co nejvíc úspěchů a vynikajících výsledků.