21. 5. 2020 | Martina Kramerová

Stadion jde s dobou! Klub nově využívá moderní Klubový informační systém

Stadion se snaží zlepšovat po všech stránkách a jde s dobou. Nově bude mít klub k dispozici moderní Klubový informační systém, který po mnoha stránkách vylepší a zefektivní práci a interní komunikaci mezi hráči, trenéry a rodiči ve všech kategoriích. Co všechno nový systém umí?

Klubový informační systém (KIS) je zcela novým a unikátním projektem, který posune komunikaci v klubu o stupeň výš. Zajistí rovněž vysokou úroveň informovanosti.

„Hledali jsme informační systém na profesionální úrovni, který bude propojen jak s databází ČSLH, tak s naším webem. Postupně přejde veškerá interní komunikace do tohoto systému a bude tak existovat centrální bod, kde se budou scházet všechny informace. Vzhledem k rostoucímu počtu členů je toto nezbytné, aby organizace fungovala plynule. Firma eSports, která systém vyvinula, nám vychází ve všem vstříc a jsem rád, že se mohu na postupném vývoji také podílet,“ řekl o novince předseda klubu Jan Fišera.

Součástí systému je například Nástěnka, která zefektivní komunikaci s hráči a rodiči. Ti na nástěnce najdou důležitá upozornění či kalendář. Velice důležitým prvkem je také Správa zápasů, tréninků a klubových akcí, kde budou k dispozici informace o nominaci, docházce či hodnocení.

KIS zjednoduší také správu plateb – vytváření platebních předpisů, generování faktur, potvrzení o zaplacení či párování plateb z banky. Obsahuje rovněž souhlasy a dokumenty nebo hráčské smlouvy. U těch pohlídá kupříkladu jejich platnost.

Důležitou součástí systému je také evidence povinných lékařských prohlídek. Uživatelé i klub tak mají přesný přehled o platnosti prohlídek a o aktuálním zdravotním stavu.

Hodit se jistě bude i možnost sledování statistik, multifunkční kalendář i vytváření soupisek a jejich správa. KIS nabízí také nabízí notifikace na výše uvedené informace, a to pomocí textový zpráv přímo v systému nebo na email.

KIS si lze stáhnout i jako mobilní aplikaci, proto může mít každý důležité informace vždy a hned po ruce. Navíc s notifikacemi, jež na vše zásadní upozorní. K základním funkcím náleží i několik dalších modulů, a to:

- individuální komunikace s hráčem a rodiči, evidence jejich schůzek či zadání tréninkových plánů

- evidence zdravotních prohlídek včetně hlídání platnosti, vedení zdravotní dokumentace hráče

- přehled o výkonech hráčů, informace o přestupech, jejich historii i finančním plnění

- hodnocení připravenosti hráče, evidence videí pro trénink či hodnocení zápasů

Systém má i spoustu dalších předností a posune klub opět směrem dopředu.

Pokud se o KIS chcete dozvědět více, podrobnější informace včetně možností získání aplikace najdete na naší webové stránce v sekci Klub a podsekci KIS. Po registraci poté funguje také přihlášení přes ikonku KIS v pravém horním rohu úvodní stránky našeho webu.