9. 12. 2019 | Martina Kramerová

Stadion zná kompletní los pro "nadstavbu"! Odstartuje ji doma proti Vsetínu

Vítězný zápas se Vsetínem byl posledním duelem základní části letošní sezony Chance ligy. V úterý 17. prosince začnou boje o co nejlepší pozice pro play-off. Stadion se v nich střetne s dalšími celky, které skončily v tabulce na 1. až 8. místě. Do horní poloviny pořadí se vešly Motor, Přerov, Chomutov, Slavia, Vsetín, Poruba a Havířov. Kališníci se s každým z těchto týmů utkají čtyřkolově. Dvakrát doma a dvakrát venku. Nadstavba vyvrcholí 7. března, poté bude následovat play-off.

Základní část letošního ročníku Chance ligy je u konce. Poslední zápas navíc rozklíčoval to, s kým se bude Stadion střetávat v následujících měsících. V bitvách o nejlepší pozici pro play-off se utká s Motorem, Přerovem, Chomutovem, Slavií, Vsetínem, Porubou a Havířovem.

První zápas přijde na řadu 17. prosince a Litoměřičtí v něm přivítají Valachy ze Vsetína. V posledním 28. kole pak změří síly s pražskou Slavií. To se uskuteční 7. března a po něm bude následovat vyřazovací část, z níž vzejde tým postupující do extraligy.

Ve čtyřkolovém systému nadstavby čeká litoměřické fanoušky řada zajímavých utkání. Už 21. prosince přijede do Kalich Areny Motor, v pondělí 13. ledna dorazí Přerov a v závěru ledna Slavia. V půlce února kališníci přivítají Havířov, a poté Chomutov. Zkrátka pořádná porce hokeje. Nezapomeňte si všechny zápasy zapsat do diáře a přijít Stadion podpořit na domácí bitvy. Data a časy venkovních utkání se ještě mohou změnit, proto pozorně sledujte web i sociální sítě. Na kompletní rozpis koukněte do sekce Chance liga - zápasy na našem webu.