24. 9. 2019 | Martina Kramerová

Aukce výročních dresů stále běží! Vydražte si originální kousek a podpořte dobrou věc!

Stadion uvítal na pondělním zápase se Sokolovem vzácnou návštěvu. Do Kalich Areny dorazila Tereza Pergnerová se svým pořadem Mise nový domov, ve kterém aktuálně pomáhá litoměřickému fanouškovi Tomášovi k rekonstrukci jeho starého domu. Pan Tomáš v něm vychovává osm dětí a snaží se vylepšit podmínky pro svůj i jejich život. Před zápasem si užil slavnostní buly a může se těšit i na další dárek. Na webu sportovniaukce.cz totiž odstartovala dražba výročních dresů k jubileu 800 let Litoměřic a její výtěžek půjde právě na pomoc při rekonstrukci Tomášova domu.

Přestože to neměl učitel Tomáš v životě nikdy lehké, vychoval osm dětí. Čtyři své a čtyři z dětského domova. V roce 2013 jeho dům poničily povodně a z učitelského platu se ho už nikdy nepodařilo opravit. Proto si ho vybrala televize Nova do svého pořadu Mise nový domov.

Díky tomu se tak Tomáš i jeho děti dočkají nákladné rekonstrukce, která platí za největší v dějinách pořadu. Finančním darem pomůže také Stadion. Výtěžek z dražby výročních dresů k oslavě 800 let Litoměřic, v nichž kališníci nastoupili proti Havířovu, poputuje na konto pro opravy.

Dobré věci můžete pomoct také vy. Vydražte si originální dres na webu sportovniaukce.cz a podpořte jednom z nás. Na aukci se můžete podívat ZDE.