3. 9. 2019 | Martina Kramerová

Náročné tréninky, lekce boxu i lukostřelba! Páťáci si užili parádní soustředění

Hráči 5. třídy absolvovali před startem sezony další soustředění. Tentokrát zůstali věrní Litoměřicím a kromě tréninků na ledě i na suchu a několika přípravných zápasů pro ně realizační tým připravil zajímavý a pestrý program. Nechyběla tréninková jednotka s profesionálním boxerem ani mimohokejové aktivity v podobě návštěvy hasičů nebo vystoupení kouzelníka. Mladí kališníci si tak užili řadu aktivit a naladili formu na začátek sezony.

Realizační tým kategorie páté třídy pro své svěřence na závěr prázdnin připravil další soustředění. To se konalo přímo v Litoměřicích a hráči absolvovali velmi pestrý a zajímavý program. Zkraje celé akce odehráli dvě přípravná utkání s Roudnicí nad Labem (2:8) a Louny (0:4). Poté už se plně věnovali tréninků na ledové ploše i na suchu.

Kromě hokejových aktivit si mohli mladí kališníci užít třeba návštěvu hasičů a prohlédnout si jejich auto. Přišel za nimi dokonce i kouzelník. V jednom z tréninkových dní vyrazili na dopravní hřiště a na koupališti si mohli vyzkoušet lukostřelbu. Na jeden z tréninků dorazil mistr světa a Evropy v karate Tomáš Reich, který hokejistům udělal devadesátiminutový trénink. Při něm si hráči zaposilovali a naučili se některé kopy, pády a údery.

Tým se vydal i na přátelské utkání A týmu proti Lausitzer Füchse, po kterém si s prvním mužstvem udělal na ledě společnou fotku. V průběhu soustředění odehráli mládežníci dva přátelské duely. S Ústím prohráli 3:12, Bílinu ale porazili 9:5. Celá akce se všem moc líbila a naladila mladé hráče n

Jeden z tréninků vedl profesionální karatista Tomáš Reich a hráči se naučili různé kopy, pády a údery.

Páťáci se v rámci soustředění vyblbli i na dopravním hřišti.

Program mladým kališníkům zpestřila také návštěva kouzelníka.

Hráči si mohli vyzkoušet i lukostřelbu.

Hokejisté páté třídy fandili na zápase A týmu s Lausitzer Füchse a pak se s hráči i vyfotili.

V rámci soustředění tým navštívili hasiči i se svým autem a podrobně ho hráčům ukázali.

Po náročných trénincích nechyběl ani relax ve vířivce.