10. 6. 2019 | Martina Kramerová

Stadion pro dobrou věc! Kališníci se zúčastní Běhu pro hospic

Hráči Stadionu budou stejně jako v loňském roce pomáhat dobré věci. Vybraná pětice hráčů se zúčastní blížícího se Běhu pro hospic, který se koná již tuto sobotu. Součástí akce bude i charitativní dražba, do níž klub věnoval hraný dres kapitána Aleše Pavlase z loňské sezony s podpisy hráčů aktuálního kádru. Přijďte si užít hezké dobročinné dopoledne a zafandit k trati nejen kališníkům, ale i dalším běžcům. Pokud se cítíte i na samotný běh, registrujte se a poměřte síly s ostatními. Výtěžek z „Běhu“ poputuje na podporu služeb v hospicu sv. Štěpána.

Už tuto sobotu 15. června se v Litoměřicích uskuteční 4. ročník Běhu pro hospic, na kterém nebudou chybět ani kališníci. Akce se tentokrát zúčastní pětice hráčů současného kádru – Markus Korkiakoski, Kristian Kangas, Jiří Jebavý, Ondřej Damašek a Přemysl Svoboda.

Protože je Stadion uprostřed letní přípravy na novou sezonu, střihnou si hokejisté symbolicky kratší tříkilometrovou trať, jež startuje v 11:00 v areálu hospicu a pokračuje přes cyklostezku ve směru do Žalhostic a nový most zpátky na místo startu.

Kromě přítomnosti samotných hráčů klub podpoří akci i dárkem do benefiční aukce, která bude součástí programu. Některý z fanoušků, účastníků nebo přihlížejících si tak bude moci vydražit hraný litoměřický dres Aleše Pavlase z loňské sezony s podpisy hráčů aktuálního kádru.

Přijďte se na akci podívat a zafandit nejen malým a velkým závodníkům, ale také kališníkům. Pokud máte chuť, můžete si běh vyzkoušet sami. O Běhu pro hospic i případné registraci se více dozvíte ZDE.