4. 12. 2018 | Martina Kramerová

Charitativní týden byl úspěšný. Aukce hokejových relikvií stále běží

Charitativní týden Chance ligy proběhl stejně jako v předchozích dvou letech velmi úspěšně. Fanoušci přinesli na vybraná utkání řadu krásných hraček, plyšáků a knížek, které hráči v průběhu prosince předají do Klokánku a litoměřické nemocnice. Do soboty 8. 12. 2018 však ještě běží charitativní aukce hokejových relikvií. Pokud jste si v ní ještě nic nepořídili, udělejte si radost. Pomůžete dobré věci. Veškerý výtěžek dražby obdrží děti z Klokánku a těžce zraněný florbalista Kadaně Radek Zelinka.

Při zápasech s Motorem a Kadaní mohli fanoušci v rámci Charitativního týdne Chance ligy nosit plyšáky, hračky, knížky či hygienické potřeby. A byly to hodně povedené akce. V připravených boxech se nahromadila řada krásných dárků, které hráči postupně předají v litoměřickém Klokánku a na dětském oddělení místní nemocnice.

Fanouškům patří za účast velký dík. Pomohli nejen dárky, ale i svou přítomností. Společnost Chance přislíbila, že za každého příznivce, jenž v týdnu od 24. 11. do 1. 12. 2018 dorazí přímo na stadion, věnuje Klokánku 1 Kč. Do ochozu si během čtyř kol, které se v této době odehrály, našlo cestu 46 097 lidí. Na konto Fondu ohrožených dětí a jeho projektu Klokánek by tak mělo vedle částky z aukce přibýt ještě 46 097 Kč od Chance.

A právě charitativní aukce stále probíhá. A to do soboty 8. 12. 2018.

Aukci najdete na: www.sportovniaukce.cz

A na jaké litoměřické relikvie se můžete těšit?

Originální hraná hokejka brankáře Tomáše Krále s vlastnoručním podpisem

Originální hraný dres Aleše Pavlase ze sezony 2017/2018 s podpisy všech hráčů současného kádru

Originální hraný dres Martina Michajlova ze sezony 2017/2018 s podpisy všech hráčů současného kádru

Originální hraný (natržený) dres Patrika Marcela z bitky s Kevinem Klímou ze zápasu proti Kadani, který se odehrál 28. 11. 2018. Dres je opatřený jmenovkou hráče i podpisy všech hráčů současného kádru

2x originální puk pro letošní ročník Chance ligy s vlastnoručním podpisem vybraného hráče A týmu

Veškerý výtěžek aukce putuje na konto Klokánku. Částka z aukce kadaňského dresu výjimečně poputuje na konto florbalisty Martina Zelinky, který se stal obětí násilného přepadení a leží v nemocnici s těžkými zraněními.

Tak neváhejte a určitě se zapojte. Pomůžete dobré věci a získáte pro sebe nebo své blízké krásný vánoční dárek.