11. 10. 2018 | redakce

Zapoj se do dění v klubu! Stadion hledá nové tváře

Přinášíme zajímavou výzvu pro litoměřické hokejové fanoušky, kteří by se rádi podíleli na chodu klubu. Hledáme do svých řad nové pracovníky na různé pozice. Tato příležitost je vhodná především pro studenty, co by chtěli získat zkušenosti z atraktivního hokejového prostředí. Práce může sloužit jako ideální vstupenka do světa chodu hokejových klubů či sportovních médií. Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.

Máte rádi hokej? Zdobí vás pracovitost, spolehlivost či pečlivost a hledáte zajímavou brigádu? V tom případě jste „náš“ člověk. HC Stadion Litoměřice hledá nové spolupracovníky na různé pozice. Pokud se kromě hokeje vyznáte i v českém jazyce a máte cit k psanému projevu, padla by vám role redaktora webu. Můžete se realizovat tvorbou článků, rozhovorů či videí s hráči. Navíc si i vyděláte a získáte skvělou praxi v oboru. No nezní to skvěle?

Klub však hledá nejen redaktory, v nabídce je spousta dalších pozic – obsluha fanshopu nebo práce hostesky při domácích zápasech. Pokud vás některá z pracovních pozic zaujala nebo chcete o nabídce vědět víc, ozvěte se nám prosím do 25. 10. 2018 na emailovou adresu m.kramerova@hclitomerice.cz a ke zprávě připojte životopis.