14. 9. 2016 | Klub

Aktuální situace v "A" týmu

V poslední době došlo v týmu Stadionu k několika změnám v sestavě. Před prvním zápasem se připojil mladý obránce Vojtěch Zeleňák ze Sparty Praha, který ale z důvodu zranění dnes nenastoupí.

Ze stejného klubu dorazil i útočník Ostap Safin, aby na týden nahradil Ondřeje Procházku. Ten v tomto období nastupoval v dresu svého mateřského klubu. Ostap se navíc před utkáním v Kladně zranil a nemohl v zápase nastoupit. Vzhledem k tomu, že pravidla soutěže neumožňují start více než 18 hráčům r. 1996 a starším, nebylo možné zaplnit místo 12. útočníka v Kladně jiným hráčem.

Pondělní utkání již odehrál navrátilec do litoměřické sestavy – Martin Ondráček, který přichází na hostování ze Slavie do konce sezóny.

V dnešním utkání se po jednozápasové pauze vrací do sestavy útočníci Petr Beránek a Matúš Paločko, po zranění se představí také obránce Aleš Pavlas.

Premiéru si v derby připíše také Peter Frühauf. Ten prozatím nenastoupil kvůli jednáním o změně působiště v rámci extraligy a uskutečnění hostování by mu neumožnilo měsíc změnit působiště. Nyní se rozhodlo, že Peter zůstává po dobu minimálně jednoho měsíce v Litoměřicích.

Zranění nepustí do hry také Milana Valáška, Tomáše Rubeše a Davida Švagrovského, který strávil poslední dvě noci v kladenské nemocnici kvůli zlomenému žebru a podezření na poranění vnitřních orgánů.