2. 9. 2016 | Vojtěch Martinek

Tady jsou! Na dresy se po roce vrací logo klubu

Včerejší setkání vedení a hráčů A-týmu s fanoušky nabídlo krom táboráku také představení dresů kališníků pro nadcházející prvoligovou sezónu, která startuje již tuto středu zápasem v Havířově.

Dresy s šikmým nápisem "Stadion" odchází po jedné sezóně do důchodu. Nahradí je nové dresy, na které se vrací logo klubu.

Na bílé variantě uniforem se nachází modrá ramena, ohraničena tlustou oranžovou čárou. Na rukávech pak modrá barva sahá až za hranici ramen a končí přibližně v oblasti loktu. Jednoduchost designu nových dresů zvýrazňuje jejich spodní část, která je čistě barevná bez jakýkoliv linek či jiných tvarů.

Na prsou obou variant pak najdeme loga firmy Gardenline a značky uniforem -- kanadské společnosti CCM. Číslo dresu se pak ještě krom zad objeví také pod hrdlem hráče. Na ramenou se vyjímá, stejně jako na předchozích dresech, znak města Litoměřic.

Jmenovky zůstávají nahoře, stejně jako tomu bylo u všech předchozích dresů kališníků. Na ně se pak vrací stejné písmo, které bylo k vidění na dresech ze sezón 2013/14 a 2014/15. V dolní části uniformy pak najdeme sponzora Startip a vedle něj již tradiční část litoměřického dresu -- malé logo.

Dost bylo napínání. Zde je fotka bílých dresů ze včerejšího setkání s fanoušky, kde na sebe novou uniformu jako první z týmu oblékl útočník Jaroslav Kalla. Tmavou variantu představíme později na týmovém instagramu.