6. 8. 2014 | Miroslav Kejmar

Litoměřice změří síly s týmem SK Kadaň

Litoměřický tým se ve čtvrtek 7. 8. 2014 vydá na svůj druhý přípravný zápas. Jeho dalším soupeřem bude SK Kadaň, pro kterou to bude již třetí zápas v letošní sezóně. Po prohraném prvním zápase si tak bude Stadion chtít zpravit chuť na tradičním účastníkovi první ligy. Utkání startuje v 18:00 a můžete jej jako vždy sledovat na portálu www.onlajny.com.

Změny v soupisce

SK Kadaň

I když do týmu ze severu Čech “přišlo” mnoho nových tváří tak pouze jeden hráč je z jiného týmu než z Chomutova. Piráti zásobují Kadaň ve velkém, jelikož chomutovských hráčů je v celku Kadaně rovnou sedm, ale všichni pouze na střídavý start. V týmu se také vyměnili trenéři. Jiřího Čelanského, který se vrátil zpět do Chomutova, vystřídal Karel Soudek a společně s ním bude na střídačce působit také Radek Šíp.

Do týmu přišli: Roman Prošek (Karlovy Vary), Tomáš Maštalířský, Libor Šulák, Vítězslav Pelc, Aleš Příhoda, Michal Dovina, Jiří Fronk, Daniel Lehnert (všichni Chomutov)

Z týmu odešli: Tomáš Schimdt (Regensbug) David Hájek, Mikuláš Antonik (oba Chomutov), Zdeněk Skořepa, Ladislav Boušek, František Bombic, Kamil Jarina, Radek Šíp (všichni neznámo) Josef Révay (konec kariéry)

Kadaň si drží vyrovnanou bilanci

První zápas sehrála Kadaň před domácím publikem, kdy jejím soupeřem byla juniorka Karlových Varů ,která hraje ruskou juniorskou soutěž MHL. Kadaňští po dobrém výkonu nakonec ubojovali své první vítězství 2:1. Ve druhém utkání se na ledě Kadaně představil “nový” tým HC Slovan Ústí nad Labem. Pro Slovan to byl první zápas, tak se nadal očekávat nějaký překrásný hokej s množstvím kombinací. I přes tuto nevyhranost byli nakonec hosté usměvavějším týmem jelikož zvítězili 3:1.