9. 2. 2014 | Alexandr Stys

"Neproměnili jsme to, co jsme měli," řekl po utkání Václav Drábek

Defenzivní opora litoměřického Stadionu Václav Drábek po utkání s Havířovem zhodnotil utkání, ve kterém Litoměřice podlehly Azetu 2:4 a přišly tak o bodový náskok na šestém místě právě před Havířovem. Podle litoměřického obránce rozhodly neproměněné přesilové hry domácího celku. Více se dozvíte v krátkém zhodnocení.

Jak bys zhodnotil zápas?

Je to sporný, nechci říct, že jsme k tomu utkání přistoupili laxně, ale ty góly, co jsme měli dát, tak jsme nedali a potom dostaneme blbý gól. Bylo to hodně nedůrazné a ty góly co jsme dostali, byly hodně smolné.

Co dnešní produktivita?

Znáte to, když gól nedáte a máte spoustu šancí, tak ten gól dostanete a vás to srazí. Dnes jsme se dokázali dostat na rozdíl gólu, ale hned z dalšího střídání dostaneme a to se nesmí stávat. Možná tomu i dnes chyběl větší důraz. Bylo tam hodně střel, ale většina šla vedle nebo nad a potom ty puky musíte vracet zpátky před bránu, což dnes chybělo. Někdy to tak je, že vám tam spadne cokoli, a někdy se musíte na gól nadřít jako dnes.

Co ty dnešní přesilovky?

Škoda mluvit. My jich měli dobrých deset a oni měli pouze dvě a v přesilovkách se utkání, jako jsou tato, rozhodují. Máme dvě přesilovky pět na tři a nedokážeme dát gól, je to škoda, ale doufám, že si to schováme na play-off.

Soupeř byl dnes určitě hratelný, že by vás přehrávali, to se říct nedá.

To si nemyslím. Zápas se přeléval z jedné strany na druhou. Ani my, ani Havířov neměl nějakou větší a znatelnější převahu.

Havířov se dnes na nás dotáhl, vypadá to, že budete bojovat o šesté místo.

Bohužel asi ano, chtěli jsme hrát o to páté místo, ale pořád jsou tam tři zápasy, to je devět bodů. Dáme do toho vše, ať máme co nejlepšího soupeře pro první kolo.