14. 10. 2013 | Alexandr Stys

Miroslav Forman: Na Beroun jsem se těšil

Na vítězství proti berounským Medvědům se sparťanský útočník v řadách Litoměřic podílel hned dvěma brankami. Miroslav Forman se vrátil do sestavy po zranění a hned dokázal zazářit v sobotním utkání. Především jeho první gól na 2:1 ke konci druhé třetiny byl pro Stadion velmi důležitý. Po utkání jsme se ho zeptali na pár otázek.

Dnešní utkání se ti povedlo, tak jaké máš pocity?

Super, od přípravných zápasů jsem se trefil poprvé. Byl jsem trochu nervózní, takže jsem za to strašně rád. Navíc jsme hráli proti Berounu, na který jsem se těšil vzhledem k tomu, že jsem tam hrál dvě sezóny. Hráli dobře, myslím si, že to byl dobrý hokej.

Co říkáš na hru ve druhé třetině?

Ve druhé třetině jsme byli hodně vylučovaní a docela nás nakoplo to, že jsme to všechno ubránili. Ke konci jsme dali gól a byli jsme celkově lepší ve hře 5 na 5.

Co říkáš na tvoji branku na 2:1? Dostal jsi přihrávku zleva, to byl celkem těžký puk, ale podařilo se ti ho zpracovat a vstřelit gól.

Já jsem od začátku věděl, co s tím udělám, kotouč se mi však postavil na hranu, ale naštěstí se mi ho nějak podařilo dostat do branky.

Dnes jsi vstřelil dva góly, bude nějaká oslava?

Zítra je volno, tak se možná někam na chvíli podíváme.

Další soupeřem je Jihlava, kam míříte ve středu.

Já ještě nevím, zda budu hrát, mezitím mám trénink se Spartou. Pokud však budu hrát, tak se docela těším. V Jihlavě se mi hrálo vždycky dobře a určitě tam pojedeme bodovat.

Máš radši soupeře kteří tvoří hru, nebo spíše celé utkání brání?

Jak kdy, někdy mi to sedne a někdy prostě ně. To záleží na soupeři.

S kým se ti tady v Litoměřicích dobře hraje?

Je mi to celkem jedno. Ze Sparty jsem zvyklý na Zdeňka Bahenského, s tím jsme hráli hodně, takže s ním asi nejlépe.

S prostředím jsi tady spokojený?

Tady je to super, nemám si vůbec na co stěžovat. Pokaždé se sem moc těším, je tu super parta.