26. 8. 2013 | Michal Sabó

Kališníci vyráží k odvetě do Kadaně

Po úspěšně zvládnutém utkání v Drážďanech čeká Litoměřické poslední venkovní duel letošní přípravy. V úterý 27. srpna zavítají na led Kadaně, se kterou se již v krátké době utkají podruhé. Zápas začíná v 18:00. Pokud do Kadaně nedorazíte osobně, můžete fandit u tradičního online přenosu.

Kadaň měla po nedávném vzájemném duelu týdenní zápasovou přestávku, Litoměřičtí však nezaháleli. V pátek 23.8. sehráli vítězný duel na půdě Drážďan. Pod výhru 3:1 z pohledu Stadionu se bodově nejvíce podepsal první útok Martina Chabady, Miloslava Čermáka a Petera Jánského. Tato trojice zařídila první dvě branky Litoměřic. Pojistku pak přidal Jakub Kolář v závěru druhého dějství.

Oproti minulému střetnutí s Kadaní se v Litoměřické sestavě zřejmě objeví dvě nová jména. Nedávno se totiž k mužstvu připojili dva noví hráči, kteří již stihli odehrát páteční zápas proti Ledním Lvům. Jde o útočníka Ondřeje Hampla, který loni v barvách sparťanské juniorky zaznamenal osmnáct kanadských bodů a bez čtyř centimetrů dvoumetrového odchovance litoměřického hokeje, jenž poslední roky působil v Ústí nad Labem, obránce Dominika Málka. V sestavě se během venkovních střetnutí v Ústí a Drážďanech objevil také mladší syn trenéra Jiřího Doležala, Tomáš Doležal.

Naváže Stadion na týden starou domácí výhru 6:2 nad Kadaní i na jejím ledě? Kdo se postaví do litoměřického brankoviště, kde se v letošních sedmi přípravných duelech představilo pět brankářů? Na to vše odpoví až samotné utkání, jehož úvodní buly je na programu v úterý 27.8. v 18:00. Pro ty z vás, kteří nebudou osobně přítomni v ochozech kadaňského stadionu, bude opět připraven tradiční online přenos.