13. 8. 2013 | Klub

Změny v kontrole vstupenek

Dovolujeme si vás upozornit na změny ohledně kontroly vstupenek na domácí utkání našeho klubu. Vzhledem k tomu, že v minulém ročníku docházelo ze strany nepoctivých diváků ke zneužívání jednorázových a permanentních vstupenek a mnozí se na zápasy dostávali bez zaplacení řádného vstupného, dochází od letošní sezóny k zavedení přísnějších opatření při kontrole vstupenek.

Každý návštěvník utkání bude po předložení platné vstupenky označen náramkem a je povinen ho po celou dobu konání zápasu mít připevněný na zápěstí. Majitelé permanentních vstupenek budou označeni jinak barevným náramkem a jsou povinni se při návratu do Kalich Areny během utkání prokázat nejen náramkem, ale také permanentní vstupenkou. K předložení permanentní vstupenky může být návštěvník vyzván i v průběhu utkání. Bude docházet i k monitorování čísel permanentních vstupenek.

Dále upozorňujeme, že stále platí zákaz vnášení pyrotechniky do prostorů Kalich Areny. Návštěvníci mohou být podrobeni namátkové kontrole.

Diváci, kteří se nebudou řídit výše uvedenými pokyny a Provozním řádem Kalich Areny, budou z Kalich Areny bezpečnostní agenturou vykázáni.

Omlouváme se všem slušným divákům, kteří vždy řádně plnili pokyny pořadatelů a platili vstupné, ale kvůli několika nepoctivcům, kteří se zdráhají za vstup na hokejové utkání zaplatit, jsme nuceni k výše uvedeným opatřením přikročit.

Věříme, že náš postup pochopíte a nebude docházet ke zbytečným dohadům a rozporům.

Děkujeme za respektování pokynů.