18. 3. 2013 | Martin Krása

Souboj fanklubů ovládl Lev

Vzhledem k tomu, že zápas s Berounem byl zrušen, rozhodl se Fanklub uspořádat hokejový zápas s partnerským Fanklubem HC Lev Praha. Ve slušné divácké kulise domácí zaspali úvodní třetinu a tak nakonec pražskému celku podlehli 6:3.

Po předchozí domluvě obou týmů, byla stanovena hrací doba třikrát patnáct minut hrubého času. Po krátkém rozbruslení začala první třetina. Tu hosté jasně vyhráli 3:0, když domácí tým nestihl ubránit brejkové situace hostí. Pražský tým tak dokonale využil nerozehranosti Kališníků, ale i domácí si dokázali vypracovat brankové příležitosti, které však zlikvidoval brankář Lvů. Ve druhé a třetí třetině se hra postupně vyrovnala, domácí snížili, ale na obrat ve skóre to nestačilo. Brankář Lvů nadále držel svůj tým ve vedení. Výborný výkon předvedl i hrající trenér hostí, který vstřelil 4 góly. Konečné skóre, díky výborně odehrané úvodní části, tedy vyznělo jasně ve prospěch hráčů z Prahy.

Ohlasy:

MarKr: Já tým hostí znám velmi dobře, musím jim složit poklonu. Je opravdu velmi znát, že spolu trénují, dělají velké pokroky. Hráli organizovaně zezadu, podržel je brankář a hlavně příště budou muset nechat doma trenéra, to pak nemáme šanci. Kluky z našeho týmu bych chtěl pochválit, nechali na ledě všechno. Na nás bylo znát, že jsme hráli teprve třetí utkání a pokaždé v jiné sestavě. Do příští sezony na tom zapracujeme, je vidět, že zájem hrát tu je. Ještě bych rád poděkoval HC Stadion, že nám umožnil zahrát si tenhle zápas. Také děkuji divákům za podporu, byli skvělí.

Slavomil: Dnešní zápas byl opravdu tím nejlepším zápasem, který za svou krátkou historii náš tým sehrál. Koordinace hráčů a jejich orientace v poli, frekvence, rychlost a přesnost ve střídání, komunikace na ledové ploše, ale především na střídačce. Všechna tato kritéria byla na nejlepší úrovni od zrodu našeho týmu, a pokud v tomto duchu budeme pokračovat - zlepšovat se, nikoliv stagnovat, tak můžeme být všichni spokojeni. Děkuji všem za další jedinečný zážitek a vítězství v dnešním duelu.